Teatterimuseossa kummittelee

Perjantai moikat. Joko unenrippeet on karistettu silmäkulmista? No  jos ei vielä ole niin kohta on. On nimittäin sen verran jännittävää asiaa tulossa.

Tiesittekö, että Teatterimuseo Helsingin Kaapelitehtaalla järjestää lapsille/perheille ja lapsenmielisille koulujen loma-aikaan ja toisinaan myös viikonloppuisin yleisöpelejä? Yleisöpeleissä pääsee sukeltamaan teatterin ihmeelliseen maailmaan aina kulisseista näyttämölle asti. Teatterimuseon koko näyttelytila toimii ”pelilautana” ja museoesineitä saa ja pitääkin koskea ja kokeilla. Ne ovat osa seikkailua mielenkiintoisessa teatterin maailmassa.

Me pääsimme eilen testaamaan Kummitusjuhlien demo version ja sinä pääset halutessasi mukaan tähän hurjaan jos ei kuitenkaan liian pelottavaan seikkailuun marraskuun 1. pvä:nä. Aikatauluista tulee varmasti löytymään lisätietoja hiukan myöhemmin täältä.

Kummitusjuhlat%2011.jpg

Seikkailu alkaa sillä, että niin lapset kuin aikuisetkin saavat valita itselleen jonkun rooliasun Teatterimuseon hulppeista rooliasuvalikoimasta. Toki mukaan seikkailuun voi hypähtää ihan omassakin kotona puetussa rooliasussa. Miten vaan olonsa tuntee kotoisammaksi. Ja koska seikkailu alkaa jo museon ala-aulasta niin hississä matkalla ylös jännitys on käsinkosketeltava.

Kummitusjuhlat%205.jpg

Kummitusjuhlat%203.jpg

Kummitusjuhlat%206.jpg

Demo testaajat A & A olivat alkujännityksen tasaannuttua innolla mukana selvittämässä mihin katosikaan Teatteriseurue Ulvovan Luun irtokäsi. Seikkailu  kokonaisuudessaan kestää n. tunnin ja  siihen voi liittyä oman seurueensa kanssa nonstopina. Tekemisen lomassa aika sujahtaa nopeasti ja ainakaan 4-vuotiailla ei ole ongelmia keskittymisen kanssa. Seikkailu muuttuu osallistujiensa mukaan, joten se on varmasti jännittävä kokemus myös isommallekin lapselle. Uskokaa tai älkää teatterimuseossa lähes kaikki on mahdollista.

Kummitusjuhlat%202.jpg

Kummitusjuhlat%204.jpg

Kummitusjuhlat%20027.jpg

Ja löytyihin se irtokäskin viimein. Vai löytyikö kuitenkin vain hetkeksi, kadotakseen myöhemmin taas uudelleen? Sitä meillä pohdittiin pitkälle iltaan.

(Yhteistyössä Teatterimuseo & Pieni Ideapuoti Oy)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *