Sisustuspulma ja melkein pulmapäev

Nyt kaikki kanssasisustajat huomio! Olen jo pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäni tätä nimenomaista kohtaa kodissamme. Mun mieltä on  siis askarruttanut  eteisemme ja sen nurkassa sijaitseva kaappi. Kaappi sinällään on hyvä, sillä se kätkee sisälleen kaiken sen mitä kodinhoitohuoneen siivouskaappiin ei mahdu aina ompelutarvikkeista pölynimurinpusseihin. Sen lisäksi, se on tuohon nurkkaan juuri sopivan kokoinen. Mutta muutoin se sitten onkin silmille pomppaava ja ihan hirveä.

 

004.jpg

 

rauharentola%20008.jpg

 

Sen vuoksi mun silmiin koko eteinen näyttää ”pahalta”. Mitä tälle kaapille voisi sitten tehdä? Olen ajatellut, että  oven reunat voisi maalata tai kenties päällystää koko kaappi esimerkiksi dc-fix:llä. Tuleeko sulla jotain mieleen? Kaikki kaapin ilmettä kohentavat vinkit otetaan kiitollisina vastaan (mikäli sellainen on ylipäätään mahdollista). Tai mikäli tiedät juuri sen oikean naamioimisvinkin niin sekin käy sillä tuollaisena se on vaan ehdottoman no no.

 

rauharentola.jpg

 

Sisustuspulmista toiseen pulmaan nimittäin se toinen pulma liittyykin sitten marraskuun alussa olevaan varsin pulmalliseen päivään, hääpäiväämme. Mitä ihmettä annan lahjaksi miehelleni? Siihenkin hyvät vinkit ovat kultaakin kalliimpia. Mä luotan teihin <3.

13 kommenttia “Sisustuspulma ja melkein pulmapäev

 1. Ite mietin sisustuspulmia parhaillaan kotona myöskin, ja edellinen omistaja fiksusti maalannut vaatekaapin ovet sinisellä. Ja eteisen kaapissa samanlaiset ovet kun sulla tossa. Ite oon miettiny maalamista (lähinnä nuo kulmat) ja uudet vetimet vois piristää, ja esim sisustustarra kiinni oveen. <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.designtarrat.fi/&quot; target="_blank">http://www.designtarrat.fi/</a><br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.tarraherra.fi/&quot; target="_blank">https://www.tarraherra.fi/</a&gt;

  1. Kiitos, täytyypä käydä kurkkaamassa nuo linkit. Juurikin noita kulmia ja niiden maalaamista olen miettinyt. Tsemppiä sulle sinisten ovien keskelle.

 2. Maalaisin kaapin puureunukset harmaalla (hopea), jolloin olisi samanhenkinen vastapuolen kaapiston reunalistojen sekä blafondin kansa. Lisäksi uusi suoralinjainen vedin.

  1. Kiitos Sirpa. Harmaata maalia voi hyvällä tuurilla löytyä ihan valmiinakin. Ja oikein hyvä ehdotus tuo vetimen vaihto. Uutta vedintä etsimään käy tieni.

 3. No laitan ajatukseni minäkin. Värejä ja muotoja rakastavana minä laittaisin tuohon erikokoisia peltitauluja teksteillä ja kuvilla katseenvangiksijoiksi kauniiseen sommitelmaan. Vaikka koko ovi täyteen. Ja miehelle jokin elämys lahjaksi -benjihyppy tms. Katso elämyslahjat.fi 😀

  1. Tarkoitatko niitä ihan perus peltitauluja joita siis saatavilla tekstein ja sitten esimerkiksi sellaisin jenkki-tyylisin kuvin? Hmm mielenkiintoinen idea, jota en osannut ollenkaan ajatellakaan. Ja elämyslahja olisi varmasti mieleinen.

 4. Ei sitä olis mahdollista poistaa kokonaan? 😀 Näyttää olevan iso säilytyskaluste toisella seinällä, mahtuisko sinne tai muualle sijoitettuna siivouskaapin sisältö? <br />
  <br />
  Ehdottomasti kuitenkin hävittäisin nuo puiset osat tuosta kaapista ja vaihtaisin vetimen johonkin modernimpaan kromiseen. Voisiko miettiä peiliovea tilalle? Mittojen mukaan teetettynä ne on kyllä turkasen kalliita…

  1. Toisen seinän säilytyskaluste on tankokaappi, joten sen sisälle ei saa tämän kaapin asukkaita :/. Eiköhän tälle jonkinlaista pensseliä näytetä ja vedinkin saa lähteä ensi tilassa.

 5. Näitä &quot;ei niin ilo silmälle&quot; mutta kovin tarpeellinen taitaa löytyä joka kodista…<br />
  Hmm…<br />
  Voisko maalata liitutaulumaalilla oven ja sit kiva vedin? <br />
  Tai ovi pois ja kivasta kankaasta verho eteen. Monta hyvää ideaa olitkin jo saanut!

  1. Niinhän niitä taitaa löytyä melkeinpä kodista kuin kodista. Liitutaulumaali on hyvä ja sitäkin löytyisi jo valmiina. Verho taas on ehdoton ei, koska silloin kaapissa ei pysyisi mikään. Tarkkasilmäinen varmaan huomasi kaapin ovessa lukon ;). Ne pienet ihmiset, you know 🙂

 6. Irroita tuo sokkeli pois ja laita tilalle irtojalat. Keventää kummasti kaapin ilmettä. Itse tein niin omalle tuulikaapissa olevalle komerolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *