Gluteenitonta leivontaa & leppoisaa jutustelua

Ihan ekaksi ennenkuin mennään tämän päivän ”viralliseen asiaan” mä haluan kiittää saamistani eteisenkaapin ehostamisvinkeistä. Itseasiassa jo tänä aamuna pensseli viuhui siihen malliin, että valmista saadaan varmaan iltaan mennessä. Mä niin tiesin, että teihin voi luottaa. Maalauksen lomassa paistelin yhden Boston kaakkusen odottamaan huomisen iltapäivän vieraita. Pullantuoksu on jotain niin ihanaa, sitä ei vaan voi olla rakastamatta. Eihän?

Tiedättekö, että nyt ollaan vasta lokakuun alussa ja mä pääsen jo suunnittelemaan joulua ja vielä ihan luvan kanssa. Mukava pieni sisällöntuottamisproggis ja miljoona ideaa. Täytyy vain valita se paras. Mutta palataan siihen tuonnempana.

Tänään vuorossa postausjonossa vuoroaan odotelleet perjantaisten miikkarikutsujen Tomaatti-omena mantelikakkuset. Gluteeniton herkku, joka on superhelppo valmistaa.

 

Tomaatti-omena mantelikakkuset

 

DSC_0109.jpg

 

* 2 kpl kananmuna * 2 dl mantelijauhe * 1½ dl raastettua omenaa * 1 tl hunaja * suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja * 1 rkl oliiviöljy * ripaus suolaa

Raasta omena ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kauho lusikalla uunipellille leivinpaperin päälle mukavan kokoisia kakkusia. Laita kakkuset 200 asteisen uunin keskitasolle ja paista kauniin ruskeiksi. Kypsyvät nopeasti n. 15 minuutissa. Nauti sellaisenaan.

 

DSC_0108.jpg

 

( Resepti on tuunattu Luolalaboratorin reseptistä )

 

Makoisaa päivää <3.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *