Nurkkakaappi makeover

En millään malta olla näyttämättä kuvia siitä eteisen nurkan hirvityksestä, jota lähdin hieman meikkailemaan teiltä saaduin vinkein. Vielä ei ole ihan valmista, esimerkiksi nuppi on vielä ns. väliaikaisratkaisu. Koitan viikonloppuna kaiken muun tohinan keskellä ehtiä kauppaan valitsemaan sitä oikeaa vedintä. Mutta tässä sellainen missä mennään tyylinen päivitys.

 

DSC_0174%20rauharentola.jpg

 

DSC_0180%20rauharentola.jpg

 

DSC_0172%20rauharentola.jpg

 

Ja, kun tämä yksi ongelma on lähes ratkaistu syntyi toinen. Hups kuinka ollakaan. Millainen tuoli sopisi eteisen pelkistettyyn harmaa-valkoiseen tyyliin? Sellainen johon voi istahtaa lapsia pukemaan, laittamaan kenkiään tai vaikkapa laskemaan laukkunsa. Perinteinen selkänojallinen puujakkara ehkäpä?

 

DSC_0182%20rauharentola.jpg

 

Mä taidan oikaista itseni hetkeksi sohvalle, nauttia kupin kahvia ja lukea ystäväni mulle tuomia naistenlehtiä. Juuri sopivaa perjantai tekemistä, eikös?

Pus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *