The end of Mittojen mukaan tehty

Haikeuttako ilmassa? Noh ehkäpä hieman. Neljä viikkoinen omien mittojen mukaan räätälöity ruokavalio on nyt loppu. Mutta kuten sanotaan vanhan loppu on aina uuden alku. Tästä lähtien olen ihan omillani, edessäni ihan toisenlainen ja toisenmakuinen elämä. Vähän jänskättää kuinka osaan soveltaa oppimaani ja kuinka saan pidettyä ruokavalioni sellaisena, että paino on edelleen laskusuuntainen. Sillä tähänhän tätä ei voi jättää.

 

Untitled.jpg

 

Mitä neljässä viikossa sitten tapahtui, uskon että juuri sen te tahdotte tietää. Saavutinko asettamani tavoitteet? Tavoitteenanihan oli saavuttaa ns. normaali painoindeksi.  Ja sen saavutinkin. Sen lisäksi sain rutkasti lisää virkeyttä, hyvää oloa ja ennen kaikkea kasan ihan uusia mahdollisuuksia syödä ja voida hyvin.

Paino putosi koko ruokavalion aikana reilun 5 kg:a ensin varsin nopeasti ja loppua kohden junnaten ja vähän hitaammanlaisesti. Se miten pudotus vaikutti vai vaikuttiko ulkoiseen olemukseen jää teidän arvioitavaksenne. Tässä kuvat ennen ja jälkeen.

 

10414568_10152214624281086_6458042605049

 

Collage.jpg

 

 Iso kiitos tästä mielenkiintoisesta matkasta ja sen aikana tarvitsemastani tuesta kuuluu Artulle.

Kiitos <3.

Mikäli sinä vähänkään mietit painonpudotusta ja/tai terveellisemmän elämän löytämistä niin kannustan sinua ottamaan ensimmäisen askeleen sitä kohti juuri nyt. Et varmasti tule katumaan.

 

(Yhteistyössä Personal Trainer Arttu)

2 kommenttia “The end of Mittojen mukaan tehty

  1. Hieno suoritus! Jokainen kilo on mahtava saavutus ja kyllähän sinussa selvä ero näkyy 🙂 <br />
    Itsekkin sain pudotettua 9 kg, mutta sitä odotettua virtaa ei ole näkynyt :/ Ehkä se palaa taas ensi kesänä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *