Seepra portaissa + ale koodi

Vaikka kotimme värimaailma onkin maanläheisen rauhallinen, olen varsin rohkea sisustaja. En oikeastaan piittaa vallitsevista trendeistä vaan valitsen kotiimme meidän näköisiä juttuja oli ne sitten muodissa tai ei. Pitkä kapea ja korkea seinäinen portaikkomme sai tällä viikolla ehkä vähän yllättävänkin kulkijan, jonka tiesin heti nähtyäni kuuluvan sinne. Eipä ammota seinät enää tyhjyyttään.

 

rauharentola%200008.jpg

Tämä komistus on 90cm korkea ja 60cm ja tuo portaikkoon juuri sopivasti jotain ekstraa.

 

Kyseessä on siis sisustustarra. Ne sopii mun kaltaiselle nopeaan tempoon kodin ilmettä muuttavalle sisustajalle. Sisustustarrojen avulla ei tarvitse maalailla ja tapetoida vaan kiinnittäminen onnistuu muutamassa minuutissa. Ja jos/kun kyllästyn niin tarran  voi helposti ottaa pois ja laittaa vaikkapa uuden tilalle.

 

rauharentola%200002.jpg

 

DSC_0024%20rauharentola.jpg

 

Mitäs te pidätte tästä?

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Tarraherran kanssa ja sisustustarra on saatu osana yhteistyötä.

 

P.S. Tarraherra halusi myös muistaa lukijoitani, RAUHARENTOLA koodilla OTA 3 MAKSA 2 Tarraherran verkkokaupasta. Ja tuotteilla on aina ilmainen toimitus Matkahuollon kautta.

4 kommenttia “Seepra portaissa + ale koodi

  1. Onpas hauskan näköinen tuo sisustustarra! Oon joskus itsekin miettinyt, että pitäisikö johonkin joku laittaa. Seeprathan taitavat olla pinnallakin nyt, kun tuntuu että on esim paljon seeprakuvioisia vaatteita 🙂

    1. Käytä ihmeessä tuo tarjous. Saatavana mm. liitutaulutarraa rullassa jos nuo sisustustarrat eivät muuten ole se juttu. Tuota seeprakuosin pinnallaoloa en edes ajatellut. Vaatteissahan sitä on tosiaan näkynyt paljon, kun tarkemmin miettii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *