Sateenvarjojemma BY and

Syksy ja sateet ne vaan on sellainen parivaljakko.Yhdessä enemmän tai vähemmän. Ja  en tiedä onko teillä mutta ainakin meillä sateenvarjo on aina hukassa, kun sitä tarvittaisiin. Anna Nygård designin kierrätetyistä sälekaihtimista valmistetuista pärekoreista löytyi tähän hauska ja sisustuksellinenkin ratkaisu.

Tämä kori on kai oikealta tarkoitukseltaan tarkoitettu maitotölkin suojaksi mutta se sopii erittäin hyvin myös sateenvarjojemmaksi tuulikaapin hyllyn päälle. Ja nyt tietää mistä sateenvarjo löytyy tai ainakin mistä sen pitäisi löytyä. Pienempi kori kätkee sisälleen avaimia, jotka nekin ovat useasti hukassa.

Vaikka meillä korit ovatkin nyt komennuksella eteisessä, voin olla melkein varma, että nämä eivät jää näiden korien ainoaksi käytötarkoitukseksi. Näille koreille on vaan niin helppo keksiä lukemattomia eri käyttötarkoituksia. Ehkä sinäkin osaisit kertoa jonkun hyvän?

 

DSC_0068%20rauharentola.jpg

 

DSC_0016%20rauharentola.jpg

 

DSC_0074%20rauharentola.jpg

 

DSC_0020%20rauharentola.jpg

 

Tähän samaan tuoteperheeseen kuuluu myös tarjottimia, laukkuja, lehtikoreja, voi-paketin suojia sekä eri kokoisia ja värisiä koreja ja vaikka mitä muuta. Yksinkertaisen kaunista, käytännöllistä, ekologista, eettistä ja niin perinteistä suomalaista.

Tiesitkö muuten, että Annan tuotteille on myönnetty Desing from Finland merkki? Mikäli et, voit käydä lukemassa lisää tuotteista ja niiden suunnittelijasta  täältä tai voit myös kurkata yrityksen Facebook -sivulle.

 

DSC_0063%20rauharentola.jpg

 

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Anna Nygård Designin kanssa ja tuotteet on saatu osana yhteistyötä.

 

2 kommenttia “Sateenvarjojemma BY and

  1. AND-korit ovat niin kauniita mun makuuni! Käytössä matala kori keittiössä öljypullojen alustana, maitopurkkiteline (tekee tavallisesta mehukeittopurkistakin niin mallikelpoisen :D) sekä kukkaruukun suojana olohuoneessa yksi m-koon kori. Lisääkin mahtuisi 😀

    1. Yksinkertaisen kauniita ♥, ja näissä kierrätysmateriaalista valmistetuissa tuotteissa on aina se jokin edellisen elämän vihahde ja siksi mä tykkään niistä. Mä haaveilen noista isommista koreista juurikin kuukkaruukun suojiksi. Yksi pieni ja vihreä on meillä minimiehen tuttikorina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *