Aamun hämärässä <3.

On ne vaan niin kauniit, aamun hämärässä loistavat Happy Lights pallovalot, jotka hain eilen Somia Livingistä antamaan valohoitoa tähän vallitsevaan kaamokseen. Mä ainakin tarvitsen sellaista vallitsevan pimeyden keskellä.

Tämän mausteisen värilajitelman nimi on Medersa mm. tummanruskeaa, sinapin väriä, vaaleanpunaista ja valkoista. Itse olisin varmaankin valinnut paljon neutraalimman sarjan mutta tämä tuo ihanasti lämpöä muutoin ehkä kylmäänkin värimaailmaamme. Ja ovat siksi ihan nappi valinta.

Ne ihan hehkuvat puuvadilla, huomaatteko?

 

DSC_0004.jpg

 

Meillä on samanlainen puuvati makuuhuoneemme lattialla ja ajattelinkin hankkia toisen valosarjan myös siihen. Värivalikoima on vaan niin laaja etten taida osata päättää mitä värejä ottaisin. Valkoisen, hopean ja talven sävyjä ehkäpä?

 

DSC_0002.jpg

Happy Lights pallovalot: Somia Living (saatu osana yhteistyötä)

 

DSC_0010.jpg

 

Samalla reissulla mukaan lähti myös Nicolas Vahén herkkuja ehkä jopa täydellistä hääpäivän iltapalaa varten. Hääpäivä kuluu muutoin sukukokouksen merkeissä mutta illalla, kun lapset on saatu nukkumaan, on sitten meidän oma pieni hetki. Ja se kuluu herkutellen.

 

DSC_0006.jpg

 

Tunnelmallista perjantai aamua <3.

 

 

 

6 kommenttia “Aamun hämärässä <3.

  1. Kyllä nuo pallovalot ovatkin ihanat, täällä on kans yksi joka on niihin ihan hurahtanut :)<br />
    Hauskaa viikonloppua &hearts;

    1. Mä haaveilin näistä jo viime talvena vaan jäi ostamatta. Nyt taidan myös ihan hurahtaa. Mukavaa viikonloppua myös sille suunnalle &hearts;.

    1. Hih Sanna. Nämä on kyllä ihanat. Minkä väriset hankit? Mä vielä arvon, että minkä väriset olisivat ne mahdolliset toiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *