Kodinhoitohuoneessa.

Pienen vähän reilun viiden neliön kodinhoitohuoneemme ehdoton ykköskaluste on Stuva säilytyspenkki, joka toimii meillä likepyykkikorina, laskutasona ja penkkinä. Säilytyslaatikko ostettiin paikalliselta Facebook kirpulta käytettynä ja penkki uutena Ikeasta.

Mulle kodinhoitohuoneessa tärkeintä on sen toimivuus ja käytännöllisyys. Ja kun, tilaa on vähän nämä monitoimikalusteet ovat takaavat käytännöllisyyden ja toimivuuden parhaiten.

 

DSC_0031.jpg

 

Laatikko vetää sisäänsä melkoisen määrän likapyykkiä. Meidänkin kokoisen perheen pyykit mahtuvat sinne mennen tullen. No joo se on varattu valkoiselle ja kirjavalle pyykille, tummille on oma korinsa.

 

DSC_0042.jpg

 

DSC_0039.jpg

 

DSC_0040.jpg

 

Muutama dc-fix ja vihersisustusidea muhii päässä mutta so far tällä mennään.

 

Millaisia säilytysratkaisuita teillä on pienissä kodinhoitohuoneissa?

4 kommenttia “Kodinhoitohuoneessa.

  1. Kivan näköistä! Kodinhoitohuone haaveissa! Meillä kun on kodinhoitohuone samassa tilassa suihkun ja saunan kanssa. Unelma olisi että kodinhoitohuoneen yhteydessä olisi walk in closet. Voi miten näppärä olisi viikata pyykit suoraan kaappiin ♥

    1. Sanos muuta Fanni, tuo walk in closet kodinhoitohuoneen yhteydessä olisi kyllä kätevä. Meillä kodinhoitohuoneeseen kulku omasta ovesta ja lisäksi myös kylppäristä.Tykkään siitäkin vaikka ovet tietenkin vähentävät säilytyskalusteiden mahdollisia paikkoja, kun seinät ovat rikkonaiset.

  2. Hyvää huomenta, blogissani olisi sinulle haaste tänään ( jos jaksat toteuttaa joskus ) ;)<br />
    Ihanaa viikkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *