Keittiöunelmia.

Jos vaikka vaan uudet ovet, vetimet, tasot ja välitila. Tai vanhat tasotkin vielä menisi jos muut saisi uusittua. Meillä on tällä hetkellä Petra keittiöiden harmaat mattapintaiset ovet, jotka ovat tyylillisesti ja värin puolesta meille juuri ne oikeat mutta elämisenjälki alkaa niissä  jo näkyä. Ja se välitila, siitä ei varmasti tarvitse erikseen mainita.

Mistä mä sitten unelmoin? Valkoisesta ja harmaasta, raikkaan vaaleasta puusta ja yksinkertaisesta muotoilusta. Harmoonisen värisestä, käytännöllisestä peruskeittiöstä.

 

245264_nordhemsg_43_low_0008.jpg

 

233097_nordenskioldsg_3_low_0010.jpg

 

252545_kastellg_14_low_0033_0.jpg

 KAIKKI KUVAT: ALVHEM

 

Alvhemin sivuilta löytyy muuten aivan mahtavia inspiskuvia oikeastaan huoneeseen kuin huoneeseen. Ja ainakin mä käyn siellä usein fiilistelemässä ja hakemassa inspiraatiota silloin, kun omat seinät tuntuu totaalisen tylsiltä.

 

Valoa ja raikkautta. Sitä mä kaipaan.
Millainen oilisi sun unelmien keittiö vai joko sinulla on sellainen?

 

 

 

 

3 kommenttia “Keittiöunelmia.

  1. Ihanat kuvat ♥ Meille tulee vähän jotain tuonnepäin uuteen kotiimme. Tätä on kyllä odotettukin!! Nykyisessä keittiö ei ole nimittäin ollut mieleinen 😉

    1. Kaunis keittiö on puoliruokaa ;). Meillä on osittain avokeittiö ja se on siis koko ajan näkyvillä. Olisi mukavaa jos se miellyttäisi silmää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *