Jouluinen Somia Living

Kävimme tänään nti F:n kanssa kurkkaamassa jouluun pukeutunutta Somia Living:ä ja maistelemassa ihania Nicolas Vahé herkkuja. Ja kuin taianomaisesti siellä nauttiessamme joulun tuoksuista ja mauista ulkonakin alkoi satamaan hentoista valkoista lunta.

 

DSC_0016%20rauharentola.jpg

 

DSC_0010%20rauharentola.jpg

 

DSC_0013%20rauharentola.jpg

 

DSC_0017%20rauharentola.jpg

 

Collage.jpg

 

DSC_0006%20rauharentola.jpg

 

Somia Living on varsin sympaattinen oman kylän sisustusputiikki, jonka valikoimista löytyy mm. lemppareitani Musta 5101 tuotteita.  Tällä kertaa ostoskorin täyttivät kuitenkin muutama Happy Lights irtopallo ja aivan ihanat vetimet meidän tv-lipastoon.

 

DSC_0009%20rauharentola.jpg

 

Collage%202.jpg

 

Löydätkö sinä inspiraatiota omaan sisustukseesi sisustusliikkeistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *