Tule joulu puhtoinen.

Usein sanotaan, että puhdas sauna kruunaa joulun, ja ainakin meillä  joulusauna on se vuoden tärkein saunajuttu. Vaikka saunaa ja kylpyhuonetta tulee jynssättyä ympäri vuoden niin erityisesti ennen joulua se tulee tehtyä entistä perusteellisemmin.  Tänä vuonna pääsin toteuttamaan saunan ja kylpyhuoneen siivouksen osana Casan ja SINI-tuotteen joulusiivous yhteistyökamppista. Ja toivon mukaan, tekin saatte tästä intoa omaan joulusiivousrupeamaanne.

 

DSC_0094%20rauharentola.jpg

 

DSC_0091%20rauharentola.jpg

 

Saamani kylpyhuoneen ja saunan joulusiivouspaketin kaksi ehdotonta lempparia olivat jo entuudestaan tuttu jynssäri, jonka voittanutta en ole löytänyt, kun on kysymys kaakelinsaumojen puhdistamisesta. Ja toisena uusi tuttavuus laudepesuri, jonka myötä voin sanoa bye bye perinteiselle juuriharjalle. Laudepesuri on tarkoitettu saunan lauteiden ja pesutilojen kaakeleiden pesemiseen ja sillä saa puhdistettua super kätevästi myös laudelautojen välit.

 

DSC_0062%20rauharentola.jpg

 

DSC_0040%20rauharentola.jpg

 

DSC_0041%20rauharentola.jpg

 

Mikrokuituliinat ovat varsin käteviä apureita kaikessa siivouksessa. Nihkeäpintaisella mikrokuituliinalla saa kätevästi irti niin lian kuin rasvankin. Mä käytän sitä erityisesti hanoihin ja aina likaisiin ovenkahvoihin. Paketin mukana tuli myös tutustumisenarvoinen uutuustuote lattiakaivoharja, mutta koska lattiakaivonpesu kuuluu meillä isi-ihmiselle niin mä en siihen vielä sen enemmin paneutunut. Mutta vaikuttaa varsin pätevältä vehkeeltä.

 

2584_lattiakaivoharjaharja.jpg

 

DSC_0082%20rauharentola.jpg

 

Kylpyhuoneen pesu sujui näillä välineillä varsin nopeasti. Kasteltuani pinnat, lisäsin vähän pesuainetta ja hankasin ne ensin kylpyhuonepesimellä. Jonka jälkeen kiinnitin varteen saumaharjan, jolla sain puhdistettua seinän ja lattian väliset silikonisaumat. Laattojen saumauksien puhdistusksessa jynssäri sai tehdä taikojaan. Lopuksi vielä huuhtelu, lastalla kuivaus ja mikrokuituliinalla viimeistelykuivaus. Ja valmista tuli.

 

DSC_0061%20rauharentola.jpg

 

Loppusilaukseksi vielä uusi kynsi- ja kylpyharja paikoilleen.

 

DSC_0045%20rauharentola.jpg

 

Kauniin raikkaana loistava kylppäri & ihanan puhtoinen sauna ja aivan varmasti vuoden parhaimmat löylyt.

 

Yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *