Talvinen olohuone: Lasketaanko lampaita?

Viime viikon torstaina tilaamani tyynynpäälliset tulivat jo eilen. Ja siellä ne nyt ovat nätisti omilla paikoillaan. Ellos saa tällä kertaa ruusuja varsin rivakasta toimituksesta. Tuo lammasprintti on muuten aivan ihana vaikka tilatessani en huomannutkaan katsoa, että se on materiaaliltaan hiukan satiinimaista kiiltävää kangasta. Sametti ja tikkikangas tasoittavat sitä kummasti, joten olkoon.

DSC_0021%20rauharentola.jpg

DSC_0030%20rauharentola.jpg

Happy Lightsien ilme vaihtui muutamalla irtopallolla. Eli vaihdoin vaaleanpunaisten ja tummanruskeiden tilalle tumman- ja vaaleanharmaita sekä valkoisia palloja. Pallot löysivät myös uuden paikan kaapinreunasta. Nyt sohvalla ollessaan voi laskea lampaita tai sitten vaikkapa palloja.

DSC_0016%20rauharentola.jpg

Ja taas hiukan talvisempi fiilis eikös?

Mukavaa keskiviikko päivää.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *