Arvonta & Silverjungle sydämiä

Tähän utuiseen & unenomaiseen aamuun ei oikeastaan voisi sopia paremmin mitkään muut vaatteet kuin Silverjunglen Raglan sydänpaidat ja sydämelliset velourhameet. Ihanan vaaleanpunaista hattaraunelmaa marraskuisena aamuna. Pehmeää pinkkiä velouria ja sydämiä, pienten tyttöjen lemppareita. Kiitos Silverjunglen tytöt <3.

 

DSC_0120%20rauharentola.jpg

 

DSC_0119%20rauharentola.jpg

 

DSC_0108%20rauharentola.jpg

 

Collage.jpg

 

Pienet yksityiskohdat kuten sydänaplikaatiot ja kangaspäällysteiset antavat näihin vaatteisiin kotikutoisen leiman ja tekevät niistä omalla tavallaan symppiksiä. Silverjungle tavaramerkkejä, joista joko tykkää tai sitten ei. Ja me kyllä tykätään, kovastikin.

 

DSC_0099%20rauharentola.jpg

 

Nämä vaatteet löytyvät uusimmasta  AW2014 mallistosta, joka siis julkaistiin jo joitakin kuukausia sitten. Joko teidän lasten vaatekaapista löytyy ihanuuksia tästä mallistosta?

 

DSC_0112%20rauharentola.jpg

 

Saamamme paketin pohjalla oli vielä pienoinen yllätys teille jaettavaksi tai oikeastaan arvottavaksi. Yhteistyössä Silverjunglen kanssa arvotaan siis vapaavalintainen trikoinen frillatuubihuivi. Kaunis frillareunusteinen tuubihuivi, joka sopii niin lapselle kuin aikuisellekin.

 

Collage%202.jpg

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

Arvontaan voit osallistua kertomalla mikä neljästä värivaihtoehdosta olisi se mieleisin. (Palkinto toimitetaan varastotilanteen mukaan) lisäarvat saat tykkäämällä sekä Rauharentolan että Silverjunglen Facebook sivuista.

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 25.11.2014 klo.23.59

Onnea arvontaan <3.

103 kommenttia “Arvonta & Silverjungle sydämiä

 1. Oi mikä ihanuus! Ja suloinen tyttönen &hearts;<br />
  <br />
  Jos onni potkaisee ottaisin musta-valkoisen =)<br />
  Ja kahdella tulen mukaan!

 2. Tykkään molemmista sivuista eli onkos nyt sitten kaksi vai kolme arpaa… pinkkiraidallinen olisi valinta jos onnetar suosii

 3. Yhdellä arvalla mukaan huivi-arvontaan. Harmaa tai musta-valkoinen olis kiva. Silverjunglesta sydämineen tykkäillään meilläkin kovasti!

 4. Pinkkivalkoraidallinen on mieluisin. Tykkään sekä Rauharentolasta että Silverjunglesta facebookissa, joten kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana :

 5. Mie osallistun kaikilla kolmella arvalla (tykkään molemmista FB:ssä jo ennestään)<br />
  ja minun suosikki on tuo pirtsakka musta &amp; valkoraidallinen huivi.

 6. Äskeinen kommettini ei tainnut tulla läpi.<br />
  Siis kolmella arvalla mukana, musta tai harmaa miellyttäisi eniten! 🙂

 7. Olisn juuri ensimmäisillä Silverjungle kutsuillani ja siellä ihastuin palavasti tuohon mustavalkoiseen huiviin, mutta en sitä kuitenkaan tilannut. Toivottavasti nyt onni suosii :)<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *