Jouluomenat.

Tämän joulun koristehankinnat rajoittuvat muutamiin uusiin palloihin ja nähin harmaan erisävyisiin betoniomenoihin. Tuo lähes mustalta näyttävä on oikeastaan syvän tummanharmaa. Kauniin yksinkertaisia.

 

DSC_0030.jpg

 

DSC_0005.jpg

 

DSC_0021.jpg

 

DSC_0007.jpg

 

Millaisin koristein sinä koristelet joulusi?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Jouluomenat.

  1. Minun kotini muuttuu jouluisin ihmemaaksi, jossa lapsilla on katseltavaa ja ihmeteltävää joka puolella. Väreinä on joulunpunainen tottakai, on kultaa, hopeaa, valkoista ja vihreää.Jouluisiin koristeisiin puetut sähkökyntteliköt luovat oman tunnelmansa oikeiden kynttilöiden rinnalla. Punaiset ja valkoiset joulutähdet kruunaavat kaiken.

    1. Kuulostaapa ihanalta Pirkko ♥. Tuollaisena muistan lapsuuteni joulut omassa kodissani. Itse pidän nykyään kovinkin pelkistetystä koristelusta mutta ihailen kaikella rakkaudella tehtyjä runsaita joulun ihmemaita.

  2. Onpa hauskat ja tyylikkäät omput! Täällä on vielä joulu suunnitteluasteella, mutta valkoisen ja hopean seassa taitaa olla ripaus kultaa tänä vuonna.

    1. Kiitos, mä tykkään näistä kovasti. Tuota mainitsemaasi hopeaa meiltä on löytynyt hiukan muutamana jouluna. Kulta on mulle hiukan oudompi väri mutta varmasti kaunis jouluisissa somistuksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *