Extempore tuunaus

Muistatteko tämän, keväällä eteiseen tekemäni kirppislöydön? Olin jo heittämässä sitä pois, kun minimieskin rikkoi tämän “säilytysjakkaran” kankaisen pohjan menemmällä sen sisään piiloon. Eikä se muutoinkaan tuntunut istuvan eteiseemme ollenkaan.

Eilen aamulla sain kuitenkin idean, jota lähdinkin toteuttamaan heti siltä seisomalta. Jalat mustaksi liitutaulumaalilla, koska muutakaan mustaa maalia en siihen hätään löytänyt. Tyynyn päälle nidoin mustan kankaan, joka vain odotti sopivaa käyttöä kaapissa. Ja tadaa jakkara sai aivan uuden ilmeen ja osti sillä itselleen hiukan lisäaikaa, eli toistaiseksi se saa jäädä.

 

DSC_0054.jpg

 

DSC_0049.jpg

 

DSC_0053.jpg

 

DSC_0055.jpg

 

Samalla maalipurkin avauksella väriä vaihtoivat nojatuolinjalat, joiden aivan kamalia kirsikanvärisiä jalkoja olen inhonnut jo pitkään. Muutoin mukava nojatuoli sai mustien jalkojen myötä aivan uuden ilmeen.

 

Lumista lauantaipäivää ihanaiset <3.

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Extempore tuunaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *