Tiilenpäitä

Kuinka kauan voi istua katselemassa tyhjää seinää ja vaan ihailla? Olohuoneen ja keittiön erottava saarekeseinä sai eilen pintaansa Vallilan valkoisen tiiliseinäkuvioidun New England tapetin ja vaikka olohuone onkin vielä mullin mallin mun on ihan pakko hiukan vilauttaa miltä olohuoneessamme näyttää nyt. Tai siis miltä näyttää seinä, jota en vain voi olla ihailematta.

 

DSC_0002%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20rauharentola.jpg

 

Vaikka tämä päivä onkin mennyt eilisen illan tapaan aikalailla näissä pienissä remppahommissa niin silti ehdin hankkimaan tämän joulun ensimmäiset viralliset joulukukat ja käytiinpä lasten kanssa tekemässä talven ekat lumiukotkin.

 

Collage.jpg

 

DSC_0014.jpg

Pienen pienet valkoiset hyasintit pääsivät lasimaljakkoon kasvamaan.

 

Mitä sun lumiseen lauantaihin kuuluu?

 

12 kommenttia “Tiilenpäitä

 1. Ensimmäistä kertaa taidan kommentoida, vaikka säännöllisesti casan kautta luenkin :)<br />
  <br />
  Tuo tapetti on IHANA &hearts; Olisin halunnut sen meidän makuuhuoneeseen, mutta mies ei lämmennyt noin raffille tapetille… Joten ihaile vaan ihan ajan kanssa!

  1. Kiva, että kommentoit :). Meilläkin tätä makusteltiin hetki ja itse asiassa pitkän makustelun jälkeen myös yksi eteisen seinä tapetoitiin samaisella tapetilla mutta harmaan sävyllä.

 2. Mä ostin ensimmäisen joulukukkani toissapäivänä, valkoisen amarylliksen. Voi olla, että täytyy ostaa hyasinttikin. &hearts;

  1. Mä saan huomenna vielä asetelman hyasinttien kaveriksi ja sitten taitaa meidän joulukukka kiintiö täynnä. Amarylliskin on yksinkertaisen kaunis &hearts;.

  1. Kiitos Heidi. Kokonaiskuvaa varmasti tulossa kunhan saadaan olohuone järjestykseen. Aiemmin tuolla seinällä ollut lipasto ei oikein istu siihen enää joten katsellaan miten käännellään ja väännellään. Seinä on kauneimmillaan ihan &quot;paljaana&quot;.

 3. Aivan ihana tuo seinä enkä yhtään ihmettele, että sitä tuijottelet ;).<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa.

 4. Aivan mahtava tapetti! Minä olen katsellut juuri noita tiili tapetteja erisävyissä sanoi betoni seinä jäljitelmä tapetteja. Ne on tosi paljon minun mieleeni, en vaan ole osannut vielä päättää mikä sävy ja kuosi vaihtoehto olisi paras/sopivin meille. Kun niitä on niin iso kirjo ja hinnoissakin eroja riippuen kenen tapetti.. Mutta kyllä niistä joku meille tulee vielä! Sinulla on ihanat kuvat olohuoneesta.

  1. Tiiliseinä- ja betoniseinätapetin välilä meilläkin arvottiin pitkään. Mutta silmää miellyttänyt betoniseinää jäljittelevä tapetti olisi ollut turhan arvokas. Tässä yhdistyi kohtuullinen hinta ja meidän tyyliin sopiva kuosi. Eiköhän teillekin löydy se oikea ;).

 5. Moi! En ole varma lukiko jossai kohdassa, mutta mistä voisin löytää tuota samaa vaaleaa tiilitapettia? Oisi kiva saada jotain vähän uutta.

  1. Moikka Inka,<br />
   Tapetti on Vallilan New England sarjaa mutta on kuulemma ollut hiukan hankalasti saatavaa mutta kannattaa ainakin tiedustella esimerkiksi Kodin Terroista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *