Sydämellinen vinkki

Bloginaapurini Irina White & Fresh blogista oli ihanasti vinkannut omille lukijoilleen bloginsa Facebook sivulla tuosta pienestä mystisestä oranssista sydämestä jokaisen postauksen oikeassa kulmassa. Ja päätinpä minäkin ottaa asian esille ihan näin postauksen muodossa.

 

syd%C3%A4n%20rauharentola.jpg

 

Eli  mikäli aika tai halu ei riitä postauksen kommentointiin mutta haluaisit silti ilmaista jotenkin tykänneesi postauksesta tai edes kertoa minulle, että luit sen. Niin erittäin hyvä vaihtoehto perinteiselle kommentoinnille on klikata tuota mystistä sydäntä. Se kertoo minulle, että postausta on luettu, siitä on ehkä jopa tykätty ja ennen kaikkea se kertoo, että siellä te lukijat ihan oikeasti olette vaikkakin välillä kovin hiljaisena.

 

Klikkailemisiin siis <3.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *