Vielä kerran olohuone.

 

Vielä on jäljellä muutama kysymysmerkki mutta uskaltaudun silti laajentamaan hiukan kuvakulmaa ja näyttämään kuinka se tehosteseinä oikein istuu olohuoneeseemme. Katsokaa kokonaisuutta ja unohtakaa yksityiskohdat toistaiseksi, niin valmista ei vielä ole.

 

DSC_0039%20rauharentola.jpg

 

DSC_0045%20rauharentola.jpg

 

DSC_0047%20rauharentola.jpg

 

DSC_0060%20rauharentola.jpg

 

DSC_0061%20rauharentola.jpg

 

DSC_0054.JPG%20rauharentola.jpg

 

DSC_0037%20rauharentola.jpg

 

Mä jatkan nyt pyykkivuoren valloitusta ja palataan eteiseen sitten vaikkapa huomenna.

10 kommenttia “Vielä kerran olohuone.

  1. Kiva nähdä laajempaa kuvakulmaa! 🙂 En ollut aiemmin käsittänyt olkkarin ja keittiön yhteyttä. Ja tosi kiva tuo viistokatto, tuo heti lisää tilantuntua, kun korkeus on tuota luokkaa. Onko teillä koko alakerta(?) laattalattiaa?

    1. Kyllä vaan tuo saareke jakaa keittiön ja olohuoneen. ja huonekorkeus on tosiaan pulpettikaton ansiosta kuutisen metriä olohuoneen toisessa päässä. Lattia on itse asiassa laminaattia ja tuulikaappia ja eteistä lukuunottamatta sitä on koko alakerrassa. Eteiseen jouduimme uusimaan lattian vesivahingon vuoksi viime talvena ja koska samaa ei ollut enää saatavana on eteisen osuus nyt hiukan toisenlaista kivijäljitelmä laminaattia.

    2. Ooo… se on laminaattia? Tosi makee! Meni ihan täydestä laatasta! 🙂 Mä pidän laattalattioista ja itsekin haaveilin sellaisesta keittiö/eteinen alueelle, mutta päädyttiin sitten yhtenäisen ilmeen vuoksi laittamaan samaa laminaattia koko alakertaan.

    3. Joo on harvinaisen hyvälaatuista ja hämäännyttää helposti. Mäkin tykkään siitä, että ilme on yhtenäinen.

    1. Kiitos S. Meidän kodin pohja on vaan melko haasteellinen tuollaisille laajemmille kuville, ja jopa ammattilaisella oli vaikeuksia saada hyviä kuvia kokonaisuudesta. Mutta jos näistä näkee jotain niin tosi kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *