Industrial style

Roisoinen ja rouhea industrial tyyli iskee vaan entistä lujemmin ja koska eteinen ei ole virallinen oleskelutila uskalsimme laittaa sinne hiukan olohuoneen seinää raflaavamman tehosteseinän, jota yksinkertaisesti ei voi olla huomaamatta. Vallilan New England malliston tapetti siis tämäkin värinä olohuoneen seinästä poiketen harmaa tummin yksityiskohdin.

Välillä rohkeatkin ratkaisut kannattavat.  Nämä  jopa melko ronskitkin pinnat antavat hyvät raamit ja taustan pehmeämmille, vaaleammille ja yksinkertaisille skandinaavisille linjoille. Ja tuovat sitä kaipaamani luonnetta sisustukseen.

 

DSC_0020.jpg

 

DSC_0018.jpg

 

DSC_0019.jpg

 

DSC_0029.jpg

 

DSC_0033.jpg

 

Mitä mieltä sä olet industrial fiiliksestä?

Satu / Rauharentola - -

5 kommenttia “Industrial style

  1. Tykkään! Rouhea tiili ja betoni ovat viehättävän näköisiä, ja niihin on hauska yhdistää jotain yksinkertaista ja puhdaslinjaista.

    1. Kiitos Stu. Billy goat on Zelected by Houze mallistosta. On muuten ihana. Meiltä löytyy toinenkin olohuoneesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *