Lomaa joulusta

Tuntuuko sinustakin, että nämä muutamat päivät ennen aattoa ovat varsin hektisiä? On kyläilyä, lahjojenvaihtoa, jouluruokaostoksia, siivousta ja vaikka mitä muuta? Eilen suikkelehtiessani metrin mittaisen listan kanssa muutaman muunkin jouluruokashoppailijan kanssa päätin hiljaa mielessäni ottaa lomaa joulusta edes hetkeksi. Nollata hössötyksen ja sitten taas jatkaa sillä mitäpä sitä luonnolleen mahtaa.

Ja koska elämää on joulunkin jälkeen päätin vähän tutkailla millaista kivaa kotiin voisi hankkia, kun päästään taas uuden vuoden puolelle. Pastellisävyjä, turkoosia ja vihreää? Nekö ovat ne tulevan kevään värit? Niin ainakin pikakatsaus HM home uutuustuotteisiin antaa ymmärtää. Toki mukaan mahtuu myös valkoista ja harmaata.

 

hmprod%201.jpg

 

hmprod%203.jpg

 

Olenko muuten ainut, joka on täysin hullaantunut näihin HM sisustuskuviin? Huikean inspiroivia ainakin mun mielestä.

 

hmprod.jpg

KAIKKI KUVAT: www.hm.com

 

Joko sä olet miettinyt millaiselta sun koti näyttää joulupallojen lähdettyä?

 

 

 

 

4 kommenttia “Lomaa joulusta

  1. No mul ei kyllä ole tuota ressiä tai tunnetta saada lomaa joulusta. Päätin etten tänä vuonna ota ressiä enkä ole ottanut :)))

  2. Mun mielestä melkein yhtä ihanaa kun joulusomistuksen laittaminen on loppiaisena riisua joulu kotoa ja alkaa sisustaa raikkailla kevään väreillä. Eritoten koska mun joulusomistus on hyvin vahvan punainen. Suloista joulunaikaa teille!

    1. Eikö :). Se on jännä juttu miten jo pelkkä tietoisuus lähestyvästä keväästä saa aikaan sen, että joulu tekee mieli siivota hus pois ja puhaltaa sen jälkeen vähän kevään raikkautta kotiin. Oikein ihanaa joulua myös sinulle ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *