Villasukissa

Mä olen niin villasukkaihminen. Kesät ja talvet jalassa ja aina yhtä ihanat. Mun koko kymmenpäinen villasukkien joukko tulee kaikki samasta ”tehtaasta”, osa tilattuina kuten nämä uudet harmaat pitkävartiset ihanuudet tai sitten ihan ylltätyksenä. Mutta olipa tilaustapa sitten mikä hyvänsä niin kaikkia sukkia yhdistää se, että ne on lämmöllä neulottu ja uskotteko, että  pelkästään jo se lämmittää jos ei jalkoja niin ainakin sydäntä.

 

DSC_0074%20rauharentola.jpg

 

Sukkia neuloo äitini  hyvä ystävä ja vaikka hänellä on varmasti kasapäin muitakin sukkia kaipaavia jalkoja ei hän koskaan ole kieltäytynyt niitä neulomasta.

 

DSC_0066%20rauharentola.jpg

 

DSC_0069%20rauharentola.jpg

 

DSC_0076%20rauharentola.jpg

 

DSC_0067%20rauharentola.jpg

 

Nämä on mun ekat pitkävartiset villasukat ja kerrassaan mahtavat. Lämpötilan vaihtelut aiheuttaa mulle usein kolotusta jalkoihin mutta nämä pitävät jalat lämpiminä aina varpaanpäästä melkein polveen asti ja tuosta vanhuudenvaivastakaan ei tarvitse kärsiä.

Villasukilla vai ilman?

 

Kauhallinen lämmintä joulutunnelmaa sulle, aatto on jo ihan nurkan takana.

 

7 kommenttia “Villasukissa

    1. Mä rakastan villasukkia! Ihan liian harvoin niitä tosin saa ja omistan liian vähän. Mulla on ehkä kuudet, joista yhdet on tossumalliset.

  1. Villasukat on maailman paras keksintö ♥! Ja kyllä, täälläkin vedetään villikset jalkaan ympäri vuoden :). Nukun aina villasukat jalassa, oli sitten kesähelle tai talven pakkaset, tosin talvella saatan vetäistä kahdet sukat päällekkäin ja kaiken kruunuksi vielä lämmitettävät kauratossut :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *