Tyyli kateissa

Mä heräsin kulkaas eilen sellaiseen tosiasiaan, että multa on tyyli kateissa. No joo, hyvä huomio saattaa joku todeta. Mutta ihan aikuisten oikeasti kotona vietetyt vuodet ja kotivaatteissa kulutettu aika ovat tehneet tehtävänsä. Mä tarvitsisin kipeästi stailausta päästä varpaisiin. Muodikkaammat hiukset, päivitystä meikkaustyyleihin tai oikeastaan ihan kädestä pitäen opastusta miten meikkaa kohta nelikymppinen. Ja sitten viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisempänä mä tarvitsisin hyviä perusvaatteitta casual ja smart casual -vaatteita, jotka sopisivat mun vartalotyypille ja iälle tottakai. Mihinkähän tahoon mun kannattaisi olla yhteydessä? Vai olenko jo toivoton tapaus?

Collage.jpg

Tärkeintähän ei ole se, miltä näyttää, vaan se, miltä tuntuu. Ja musta ei tunnu nyt yhtään hyvältä. Tarvitsen ulkoisen olemuksen korjausta, jotta voin olla oma varma itseni. Kun ulkomuoto,(hiukset, vaatteet ja meikki) on kohdillaan tuntuu olokin mukavalta ja itsevarmalta. Niin se vaan menee.

Miltä näyttää siis kotiäiti, joka silloin tällöin piipahtaa myös ihmisten ilmoilla?

Otan enemmän kuin hymyssä suin vastaan vinkkejä, ideoita tai miksei ihan konkreettista apuakin.

Hjälp, mä olen niin pulassa.

13 kommenttia “Tyyli kateissa

 1. Mä käytän hyväkseni Stockan pukeutumisneuvojaa… Niillä ei oo mitään ostopakkoa, mutta osaavat katsoa tosi hyviä vaatekokonaisuuksia. Oon tykännyt tosi paljon!

 2. Parhaat keinot piristää jo olemassa olevia vaatteita ja asukokonaisuuksia on omasta mielestä huivit ja huulipuna. Muutama erityylinen ja erilaista materiaalia olevia huivi kaappiin, niin asuista saa ihan uusia aspekteja irti. Huulipuna antaa asennetta asuun kuin asuun ja on tehokkaampi kasvojen piristäjä kuin yksikään kasvohoito.<br />
  <br />
  Jos jotain uutta kaipaa niin mekot ovat oman vaatekaapin kameleontteja: hyvä leikkaus ja väri, niin kesällä menee ballerinat( huivi/korulla) useammassakin tilaisuudessa. Talvella samoihin mekkoihin voi yhdistää paksummat sukkahousut, villatakki/jakku ja saappaat.

  1. Huivit on jees ja huulipuna taas… Ihailen kauniisti punattuja ja rajattuja huulia mutta itse en ole koko tähän astisen elämäni aikana osannut käyttää huulipunaa. Ehkä sävyt on olleet vääriä tai missä vika mutta mä en ole koskaan kokenut huulipunaa omakseni. Ja ehkä mä todellakin tarvitsen sitä pukeutumisneuvojaa.

 3. Mä olisin voinut kirjoittaa tän postauksen! SAMA TÄÄLLÄ! Mä just tänään olin niin pahiksella aamulla, kun ällötin itseäni..ei meikkiä,,kulahtaneet vaatteet, makkarat pursuu, jne. HYI! Mitenhän sitä sais ittensä edes jonkin näköiseksi!!??

  1. No sanopa se.Mä olen luopunut jo monista epärealistisista haaveista ja tyytynyt itseeni sellaisena kuin olen.Mutta miten saisin juuri sen ällötyksen pois.Jotain ois tehtävä :).

 4. Entäpä jos kävisit Make Up Storen tai Inglotin meikkiopastuksessa? Sellaisesta saisi ainakin tuohon meikkauspuoleen hyviä neuvoja. Mun kaveri kävi sellaisessa ja oppi vaikka mitä kikkakolmosia! 🙂

 5. Heipä hei vaan kohtalontoveri!! Tämä postaus olisi voinut tulla myös minulta, juuri noilla sanoilla! Tavallaan tiedän miten haluaisin pukeutua, mutta en osaa. Mutta olen kyllä huomannut, että vuodet ja vartalon muutokset ovat muuttaneet sitä minkämalliset vaatteet istuvat ja mitkä ei. Ja siksi se onkin niin vaikeaa! Missä se hyvä haltija on joka tulisi ja heilauttaisi taikasauvaa? 🙂

  1. Sitä haltijaa täälläkin odotellaan ;). Ihailen ihmisiä kaikenkokoisia ja kaikennäköisiä jotka osaavat vaatteillaan korostaa niitä hyviä puolia ja piilottaa niitä ei niin hyviä. Mä olen totaalisen avuton sen kanssa mitkä vaatteet mulle sopisivat. Muuttumisleikki tekisi terää ;).

 6. Mä kävin itse pari vuotta sitten Tyylikoulussa, jonka paikallinen työväenopisto järjesti eri pitäjän toimesta. Kurssilla sain tietää, millaisen meikin tarvitsen ja miten sen teen, minkämallinen olen ja minun korppaani sopivat vaatemallit sekä millaiset hiukset minulle sopivat 🙂 Aikaisemman työpaikan järjestämässä kauneuspäivässä pääsin värianalyysiin, jossa sain tietää olevani talvi ihminen. Jännää tässä kuitenkin on se, että käytin jo muutenkin niitä värejä, jotka talvelle sopii ja vaatteiden malli oli sellaisia, jotka kropalleni sopivat. Ehkä jokainen meistä kuitenkin hakee sen tyyppisiä/värisiä vaatteita joissa viihtyy ja joissa näyttää hyvältä 🙂

 7. Hei ihana, mun ystävä kehui aikoinaan Your Facen pukeutumisneuvojaa, ei maksanut mitään, mutta aika piti varata 🙂 Meikkausopastukseen juurikin Make Up Store tai vastaava varmasti toimii hyvin! Tai sitten heittäydyt jonkun ystävän stailattavaksi? Yhdessä vaan shoppailemaan &hearts;

  1. No mutta Elina, tuo ystävän armoille heittäytyminen olikin hyvä idis &hearts;. Kiitos myös muista ideoista täytynee tutustua niihinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *