Meandi & my style.

Iso kiitos kaikille Tyyli kateissa postaukseen kommentoinneille tai muutoin ideoitaan ja ajatuksiaan jakaneille. Jotenkin mä tiesin, että teihin voi luottaa. Summa summarum maksuttomia/ edullisiakin palveluita on ja jos ei muuta niin ainahan  voi vaikka heittäytyä hyvän ystävän stailattavaksi.

Ja tiedättekö, eilen olkapäälleni istahti pieni enkeli, joka kirjoitukseni luettuaan kysyi multa haluaisinko maksuttoman meikkiopastuksen. Vastausta ei tarvinnut kauan miettiä. Se olisi kiva muuttui pian se olisi oikeastaan aika ihanaa vastaukseksi. Tuumasta toimeen ja niinpä mulla oli iltaan mennessä aika sovittuna. Meikkiopastusta stailistin kanssa ja vieläpä ihan omalla kotisohvalla, ei paha ollenkaan vai mitä?

Pukeutumisen suhteen aloittelen pienin askelin, kun pääsen tänään kurkistamaan eilen julkaistuun me&i SS2015 mallistoon. Sneak and peek kuvista en syttynyt mutta löytyihän mallistosta kuitenkin muutama vaatekappale, joiden sovittamista odotan innolla. Naisten mallistosta löytyy taas melko laaja kattaus kaikkea, varsin räväköitä printtejä mutta myös meille hillitympien sävyjen ja kuosien ystäville jotakin. Kaikenkaikkiaan me&i naisten mallisto on viime vuodet ollut melkoisen kattava. Se ei ole enää vain kokoelma lastenvaatteita täydentäviä vaatekaapaleita, vaan ihan oma erillinen kokonaisuutensa. Ja hyvä niin. Toki niitä samisteluvaatteita löytyy edelleenkin.

Omaksi ennakkosuosikiksi lunasti paikkansa fantastic boatneck dress. Selkeän yksinkertainen mekko, joka varmasti taipuu moneksi. Se näytti hyvältä myös vähän runsaamman mallin päällä.  Ehkä juuri tämä mekko on juuri se kaapistani puuttuva kameleontti.

 

wk12.jpg
kuva:meandi.fi

 

Löysitkö sä mallistosta mitään mielenkiintoista?

 

6 kommenttia “Meandi & my style.

  1. Tuo sininen pöllömekko olis kiva! Mutta, jos se oikeasti on polvimittainen niin sitten se on mulle liian pitkä, kun oon niin lyhyt. Kaikki minimekot on mulle sopivia pituudeltaan kun ovat mua polveen about. 😀

    1. Tämän kevään ja kesä hamemuoti suosii mua. Tuokin mekko, jonka siis itselleni tilasin on juuri vähän yli polven peittäen alleen kaikki epäkohdat. Voithan aina lyhennyttää tai lyhentää jos on liian pitkä helma.

    2. Lyhennys on toki aina vaihtoehto. Luulen kuitenkin, että on järkevämpi suoraan hankkia sopivan mittainen mekko/hame. Tulee perusmekko aika kalliiksi, jos maksaa yli 50 euroa ja lyhennyttää vielä. 🙂 Lyhyelle ihmiselle polven alapuolelle ylettyvä helma on pahimmasta päästä, kun se vähän niin kuin "leikkaa säären poikki". 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *