Kohti pukeutumisneuvontaa

Ensimmäinen askel kohti tyylikkäämpää minää on nyt otettu. Tänään Dress you up:n Kikka teki mulle puhelinhaastattelun, jonka tarkoituksena oli kartoittaa asioita varsinaista pukeutumisneuvontaa varten aina vaatekoosta musiikkimakuun asti. Itse pukeutmisneuvonta sitten opastaa  oman vartalotyypin ja suosiollisten pukeutumisvärien valinnoissa sekä autttaa valitsemaan oikeat asukokonaisuudet  juuri mun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Aika jänskää eikös? Mitään business lookia ei lähdetä hakemaan, koska sellaista mä en todellakaan tarvitse. Perusvaatteita peruskäyttöön juuri mulle ja mun vartalolle.

 

Collage%20rauharentola.jpg
Mitä syntyy, kun yhdistetään klassinen pukeutumistyyli, suomi pop ja vähän runsaammat muodot?

 

Pukeutumisneuvojana Kikka auttaa mua löytämään omaa vartaloani kauniisti pukevat vaatteet, ja sopivan värimaailman. Ne vaatteet joilla korostetaan hyviä puolia ja peitetään niitä ei niin hyviä. Sanotaan yhdessä hyvästit sitten, kun vaatteille ja keskitytään niihin joilla kävellä kaupasta ulos juuri nyt sellaisena kuin olen. Unohdetaan vaatteiden koko ja keskitytään siihen miltä ne näyttävät ja miltä ne tuntuvat. Pukeutumisneuvojana hän osaa nimetä ne värit, leikkaukset, mitat ja yksityiskohdat jotka tekevät vaatteesta sopivan tai epäsopivan. Hänen tehtäväkseen jää siis juurikin se josta mä olen tällä hetkellä ihan pihalla. Tai no joo en ihan, tämän kevään hiukan pidempi hamemuoti saattaa olla mun juttu ja housut, joissa on sivusaumasta lähtevät taskut on ehdottomasti no no.

 

Collage%202.jpg
Sinisen ja oranssin väliltä valittaessa, valinta oli helppo. Sininen.

 

Tämän kuun lopussa kerron teille mitä mulle jäi käteen pukeutumisneuvonnasta ja miten pukeutuu kohta nelikymppinen nainen.

Oletko sä käynyt pukeutumisneuvojalla ja mitä neuvonta sulle antoi? Tuliko yllätyksiä? Vai oletko mun tapaan haaveillut pukeutumisneuvojan vinkeistä? Millaisiin pukeutumisongelmiin kaipaisit apua?

 

( Postaus on toteutettu yhteistyössä Dress you up:n kanssa.)

 

4 kommenttia “Kohti pukeutumisneuvontaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *