Työpisteen paikka.

Muistatteko, kun jokin aika sitten kerroin vaihtaneeni olohuoneessa sohvan ja työpisteen paikkaa? Lupasin palata kokonaiskuviin myöhemmin. Olette odottaneet jo liian kauan mutta maltattehan vielä hetken? Olen nimittäin vielä hiukan vaiheessa verhojen kanssa ja kunhan saan senkin saan hoidettua niitä kokonaiskuvia on tulossa ihan varmasti. Sitä ennen kuitenkin pieniä maistiaisia uudesta työpisteestä tai oikeastaan vanhasta pisteestä uudessa paikassa. Mitä mieltä olette tästä kokonaisuudesta? Printtiverhon haluan säilyttää ja sen pariksi etsinkin nyt sopivaa verhoa keittiön ikkunaan. Siinäpä siis samalla se kokonaiskuvien julkaisua jarruttava verho-ongelma.

 

DSC_0282%20rauharentola.jpg

 

DSC_0279%20rauharentola.jpg

 

DSC_0287%20rauharentola.jpg

 

DSC_0284%20rauharentola.jpg

 

Teen nyt töitä kotona hiukan entistä enemmän ja tämä sopii hyvin työpisteen paikaksi sillä voin samalla nähdä takapihalla leikkivät lapset. Desenion printit saivat vihdoin myös simppelimmät mustat kehykset ja näin ne erottuvat paremmin sekä valkoisesta seinästä että hyllystä. Ja ihme kyllä myös orkidea on säilynyt kukassa ja elossa näinkin pitkään. Se tuo kivasti väriä muutoin mustavalkoiseen nurkkaukseen. Vielä iso metallilankakori tms. tuonne kirjoituslipaston ikkunanpuoleiseen nurkkaan ja voisin olla varsin tyytyväinen. Olisiko sulla jotain hyvää ehdotusta pieneksi säilyttimeksi?

 

Mä lähden nyt nauttimaan iltapäiväauringosta takapihan terassille. Nautihan säkin auringosta mikäli se sulle juuri nyt paistaa <3.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *