Rauharentola loves NOSH

Vielä viime hetkillä ennen kauden päättymistä pääsin kuin pääsinkin Nosh kutsuille. Mä olin oikeastaan asennoitunut niin, että menen katsomaan vain ja ainoastaan naisten malliston, koska muutamaan tuotteeseen olin ihastunut jo pelkästään nähtyäni kuvat.  Yllätyksenä ei kuitenkaan tullut se, että tässä kohtaa kautta monesta mallista olivat koot loppuneet. Mutta onneksi siitä mun ykkösihastuksesta löytyi vielä oikeaa kokoa. Ja niinpä tilaukseen lähti Raitamekko ihanin vaniljanvalkoisin ja mustin raidoin. Selkäpuolella kiva yksityiskohta vetoketjun muodossa. Muistuttaa paljon mm. Vilan  kevään mallistossa vilahtanutta raitatunikaa/mekkoa mutta tämä on ihanaakin ihanampaa pehmeää sertifioitua luomupuuvillaa, joka valehtematta tuntui päällä lähes taivaalliselta. Pituuskin tässä mekossa oli sopiva mun kokoiselleni noin 164cm:lle. Mittaa riitti aina polviin asti, joilloin ne kaikkein kriittisimmätkin paikat peittiyvät juuri sopivasti.

NOSH_52302_women_SS15_dress_03.jpg
Kuvan ja sen käyttöoikeudet omistaa Nosh Company

NOSH_52302_women_SS15_dress_01.jpg
Kuvan ja sen käyttöoikeudet omistaa Nosh Company

NOSH_52302_women_SS15_dress_02.jpg
Kuvan ja sen käyttöoikeudet omistaa Nosh Company

Omista emännöimistäni Nosh kutsuistani on aikaa jo kaksi vuotta ja silloin olikin esillä vain suppea lastenmallisto. Ja nyt jokunen kausi sitten lastenmalliston aisapariksi tuli mielenkiintoinen ja skandinaavisen yksinkertainen naistenmallisto. Ja ainakin mä tykkään kovastikin. Sekä kuosit että mallit ovat pelkistetyn yksinkertaisia mutta silti niissä on aina jokin juju.

Tulipahan kutsuilla testattua myös se kuinka hyvin isot mustat Rauharentola korvakorut sopivat yhteen kyseisen mekon kanssa. Ja jos haluaa vielä ekstra boostia asuunsa niin voi siihen vielä lisätä saman sarjan kaulakorunkin.

Collage.jpg

Löytyykö sun vaatekaapista Nosh vaatteita?

9 kommenttia “Rauharentola loves NOSH

  1. Yksinkertaisen kaunis ja oikeastaan mä tykkään eniten matskusta. Useat vaatteet tuntuu kaltaisellani korppuiholla epämukavilta ja kutittavilta mutta tämä oli niin pehmeä ♥.

 1. Kaunis on mekko ja hauskoja koruja. Kiva idea käyttää Hamahelmiä noinkin 🙂 Aurinkoista kesää! T: Päivi

 2. Noeioo.Vain nimen kuullut tai ennemminkin lukenut. Kiinnostaisi tietää, miten ISOJA vaatteita niitä on. Onko erikseen &quot;isojen tyttöjen mallisto&quot;. Vaikka olenkin paljon laihtunut, vielä ei ihan tarviskoot käy… Olis kyllä kiva löytää uusia mekkoja, ja just nyt tykkäänkin raitakuosista.<br />
  <br />
  Missähän niihin voisi törmätä?

  1. Moikka Mervi, mitään erityistä isojen tyttöjen mallistoa ei ole vaan koot on xs:stä xl:ään. Mitään pientä mitoitusta nämä eivät ole, vaan ne on tehty &quot;suomalaisille naisille sopiviksi&quot;. Vanhojen mallistojen tuotteita löydät täältä <a rel="external nofollow" href="http://nosh.fi/category/299/tuoteryhmat&quot; target="_blank">http://nosh.fi/category/299/tuoteryhmat</a&gt; ja uuteen voimassa olevaan mallistoon pääsee tutustumaan Nosh kutsuilla. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

 3. kiva raikas mekko.minulla Vilan vetskari selässä pusero.Ihan samanlainen,mutta valkoiset raidat mustalla pohjalla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *