Koruteline kierrätysmateriaalista

Tämän viikon diy:nä valmistui kauniin yksinkertainen koruteline kierrätysmateriaalista. Lähes mitä tahansa kierrätysmateriaalia voi käyttää uusien sisustusesineiden materiaalina. Lähde rohkeasti kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Tunnistatko sinä tämän diy:n päämateriaalin?

Yksinkertainen koruteline kierrätysmateriaalista

Korutelinettä varten tarvitset:

  • 4 Lidlin Crème Brûlée kulhoa
  • kalkkimaalia
  • askartelulakkaa tai vahaa
  • kuumaliima

Näin teet korutelineen kierrätysmateriaalista

Pese ja kuivaa kulhot huolellisesti. Poista tarvittaessa liimajääneet esimerkiksi kynsilakanpoistoaineella. Lasin maalaaminen kalkkimaalilla vaatii hiukan normaalia enemmän aikaa maalaamiseen kannattaa varata vähintään pari iltaa mutta lopputulos tässäkin palkitsee. Maalaa mahdollisimman ohuita kerroksia ja anna jokaisen kerroksen kuivua rauhassa. Mitä ohuemmat kerrokset sitä kestävämmän maalipinnan saat.  Kun peittävyys on sopiva viimeistele pinta vielä lakalla tai vahalla. Liimaa 3 kulhoa yläreunastaan kiinni toisiinsa kuumaliimalla. Lisää liimaa liimakohtiin ja paina neljäs kulho liiman päälle.

Koruteline on maalattu * Nordic Chic kalkkimaalin sävyillä Tinkerbell ja Stormy Grey.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat diy-vinkit, joissa näitä kulhoja on käytetty:

 

* Maalinäytteet saatu testattavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *