Tulosta hauskat kutsukortit lastenjuhliin

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tulosta hauskat kutsukortit lastenjuhliin ihan ilmaiseksi

Kutsukortit lastenjuhliin voi helposti tulostaa verkosta, sillä eihän kemut ole kunnolliset ilman kutsukortteja.  Jos kutsukorttien askartelu jää viimetippaan kuten meillä pääsi nyt käymään kannattaa ehdottomasti vierailla POP UP KEMUJEN blogissa. Sieltä löytyy monenlaisa ilmaiseksi tulostettavia kutsukorttipohjia, valittavanasi on neljä erillaista teemaa aina juhlaviireistä nuoliin. Meillä juhlaviirit sopivat värimaailmaan paremmin kuin hyvin, joten niitä sitten tulostelinkin.

Vinkki: POP UP KEMUJEN kaupasta löydät persoonalliset, suomalaisten suunnittelijoiden tekemät juhlateemat ja kauneimmat juhlatuotteet aina koristeista kattaustuotteisiin.  Voit helposti tilata ne suoraan kotiisi. Valikoimasta löytyy myös kutsukortteja jos tulostamismahdollisuutta ei ole.

Kertiksillä vai ilman?

Mä olin tällä kertaa kuitenkin sen verran ennakoinut, että kertakäyttöastiat olivat jo hankittuina. Ja ne löytyivätkin jo  Lagerhausista.

Vinkki: Lagerhausilla on meneillään kampaja jossa kertakäyttöastioita myydään ota 3 maksa 2 periaatteella. Kannattaa kurkata ja ostaa vaikka varastoon kaikkia kevään juhlia ajatellen. Kertakäyttöastioiden lisäksi Lagerhausin valikoima on muutoinkin tutustumisenarvoinen. Eli kipin kapin kauppaan, jos et ole aiemmin siellä vieraillut.

Mukavaa torstaipäivää <3.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *