Tee se itse tarjoilulautanen lastenjuhliin

Lastenkutsuilla on lupa hullutella, tee se itse tarjoilulautanen lastenjuhliin syntyy yllättävän helposti yllättävistäkin materiaaleista. Tiestitkö, että täällä suunnitellaan jo täyttä häkää minimiehen 5vee kaverisynttäreitä ? Ja juurikin niitä juhlia silmällä pitäen valmistui hurjan kammottava dino-tarjoilulautanen.

Hurjan kammottava dino tarjoilulautanen

Tätä varten tarvitaan:

  • n. 20 cm mittainen kahdella jalalla seisova muovinen dinosaurus
  • halkaisijaltaan maksimissaan 25cm kokoinen muovinen kevyehkö lautanen (Itse käytin tässä Orthexin valkoista matalaa lautasta)
  • tussi
  • saha
  • sakset
  • kuumaliimaa

Näin se tehdään

Etsi dinosauruksen keskikohta ja merkitse se tussilla. Sahaa dinosaurus puoliksi. Siisti reunat saksilla. Liimaa ensin alaosa mahdollisimman keskelle lautasen alapuolta, jonka jälkeen liimaa yläosa paikoilleen ja tee se itse tarjoilulautanen on valmis.

Kuka uskaltaa napata herkkuja hurjan dinon suusta?

 

Mikäli dino-aiheiset juhlat kiinnostavat sinua, kannattaa ehdottomasti kurkata myös tämä diy vinkki ja tehdä juhliin myös hauskat dinojuomapullot.

 

 

2 kommenttia “Tee se itse tarjoilulautanen lastenjuhliin

  1. Heippa! Muistatko mistä olet löytänyt tuon dinon? Haluaisin tehdä samanlaisen, mutta tuon kokoisia dinoja tuntuu olevan hankala löytää.

    1. Tämä löytyi muistaakseni kirpputorilta. Kannattaa kurkata some-kirppiksille tai tori.fi:n. Toivottavasti löytyy. Tsemppiä etsintään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *