Puutarhuri, talonmies, maalari.

Kesäkuun eka, virallisesti kesän ensimmäinen päivä. Ihanaa kesäkuun ensimmäisen päivän huomenta siis kaikille. Viikonloppu vierähti hujauksessa. Vähän vanhan paikkoja kramppaa sen verran ruumillista työtä mahtui meidän viikonloppuun. Pihavaraston siivousta, maalausta, kukkapenkkien perkausta sormet mullassa, riippukeinu ja aurinkoa. Vaikka eilen ei aurinko enää hellinyt kuten lauantaina päätimme kuitenkin vielä ryhtyä maisemoimaan pihaamme. Muutamat isot pensaat poistettiin ja  tilalle saimme kaivattua avaruutta viidakkomaisen pöheikön sijaan. Kukahan vielä siivoisi roskat pois pihalta?

 

DSC_0281%20rauharentola.jpg

 

DSC_0277%20rauharentola.jpg

 

DSC_0272%20rauharentola.jpg

 

DSC_0274%20rauharentola.jpg

 

DSC_0279%20rauharentola.jpg

 

DSC_0280%20rauharentola.jpg

 

Olo-Onnelaankin tehtiin pieniä muutoksia mutta palataan niihin myöhemmin. Samoin palataan eilen päättyneen Cotton Ball pallovaloarvonnan voittajaan. Malttaaka siis vielä hetki, ihan kohta on voittaja selvillä.
 

Joko teidän piha on kesäkunnossa?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Puutarhuri, talonmies, maalari.

  1. Ihanan vehreää!<br />
    Meidän piha ei todellakaan ole samanlaisessa kesäkunnossa kuin teidän :D<br />
    Vähän on vielä tekemistä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *