Frillajoogat & Alevinkki

Silverjungle ale on käynnistynyt ja olihan mun tilattava alesta uudet viime kesän lempparihousuiksikin tituleeraamani trikoojoogat. Ne vaan on oikeasti niin parhaat ja yläosaa vaihtamalla ne käyvät moneen menoon. Jostain kumman syystä oli meidän pakettiin eksynyt kahdet mustat frillajoogat juuri stereoiden koossa. Aikas mahtista kuten tytöt totesivat, vai mitä? Iso kiitos Silverjunglen naisille. Nopea kurkkaus kauppaan kertoo, että näitä on saatavissa vielä useassa koossa ja hintaakin -40% alen jälkeen jää 13 eur ja rapiat.

 

rauharentola.jpg

 

DSC_0275%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0234%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Kiva pieni yksityiskohta frillat taskuissa mutta muutoin yksinkertaiset housut sopivat aikuisten housujen tapaan moneen menoon. T-paidan ja tennareiden kanssa leikkitreffeille ja vaikkapa peplumtopin ja ballerinojen kanssa kesäjuhliin.

 

DSC_0245%20%282%29%20rauharentola.jpg
Frillajoogat: Silverjungle (saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

DSC_0280%20rauharentola.jpg

 

DSC_0244%20rauharentola.jpg

 

Joko sä olet käynyt kurkkaamassa Silverjungle alen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *