Tupariburgerit.

Sunnuntaimoikat sinne ruudun toiselle puolelle. Meillä vietetään sellaista perinteistä lazy Sunday:ta, nautitaan vihdoinkin hiukan kesäisemmäksi muuttuneesta säästä ja ollaan vaan. Mitäpä sun sunnuntaihisi kuuluu?

Eilen piipahdimme ystäväperheen tupareissa ja koska sää oli suotuisa niin pihallahan pysyttiin ja nautittiin kesästä vaikka ajoittain vähän viileää olikin. Akseli Herlevi grillaili ehkä best ever homemade burgereita. Akselin burgereiden sielunelämään pääset kurkkaamaan mm. täällä. Ja burgereiden lisukkeena oli taivaallista chorizo makkarasta, pekonista ja punaviinistä tehtyä lisuketta. Salaattipöytä notkui ihanista herkuista, joten ähkyhän siinä tuli väistämättäkin. Tänään ollaankin sitten vaan sulateltu ja juotu paljon vettä.

Ystäväperheen uudessa kodissa vaaleuteen ja valkoisuuteen on yhdistelty maalaisromanttisia yksityiskohtia ja sen mukaan tuparilahjakin sitten valikoitui. Antiikkiset Muslan alpakkaruokalusikat löytävät varmasti paikkansa, jos ei ihan ruokapöydästä niin reksvisiittana varmasti.

 

DSC_0243.jpg

 

DSC_0241.jpg

 

DSC_0242.jpg

 

DSC_0248.jpg

 

Kuka sanoi, että tuparilahjan hankinnassa ei saisi käyttää myös kekseliäisyyttä ja luovuutta? Eikä kaiken tarvitse aina olla uutena ostettua vai tarvitseeko? Viinipullo,leikkokukat tai lahjakortti olisivat kai olleet niitä perinteisiä ja turvallisiakin vaihtoehtoja, mutta välillä on kiva keksiä joitain aivan muuta kuten nämä lusikat.

 

Mä lähden nyt tankkaamaan vielä vähän aurinkoenergiaa.
Nauti säkin päivästäsi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *