Yllätyksiä ja odotettuja hetkiä.

Mun hankintalistalla on  jo pitkään ollut Maija Louekarin  Marimekolle suunnittelema Hetkiä-kangas. Nyt vihdoin osui kohdalle niin mahtava tilaisuus, että päätin vihdoin hankkia tämän kauan himoitsemani kankaan. Vaikka mä olin miettinyt myös sisustustaulun tekemistä, päädyin kuitenkin tekemään kankaasta verhon. Ja koska raportin pituus on 242cm en tuhlannut arvokkaita senttejä käänteisiin vaan ompelin yläreunan pelkällä siksakilla ja tein alareunaan pienen taitoksen. Yläreuna jää verholistan taakse eikä tekemäni ratkaisu näin ollen ole ollenkaan paha. Vai onko?

 

DSC_0240%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0211%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Verhon vaihdoksella sain olohuoneeseen tavoittelemaani vaaleutta mutta kuitenkin niin, että printin mustat ja harmaat sävyt nivoutuvat yhteen olohuoneen muun sisustuksen kanssa. Kevyt ja ilmava verho päästää valoa kauniisti lävitseen ja valo jos mikä antaa olohuoneeseen tilantuntua.

 

DSC_0220%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0219%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Olohuone ja keittiö on meillä yhtä suurta tilaa ja jo aiemmin kesällä päätin luopua ns. keittiön verhoista. Verhottomuus tuntui aluksi paljaalta mutta silmän tottuessa verhottomuuteen ei niitä osaa enää edes kaivatakaan. Tämä verho jäänee siis ainoaksi verhkosi koko ikkunaseinälle. Entisenä verhoihmisenä on yllättävää huomata, kuinka verhotkin ovat oikeastaan vaan ihan tottumiskysymys.

 

Verhoilla vai ilman? Ja millaisilla?

 

 

 

8 kommenttia “Yllätyksiä ja odotettuja hetkiä.

  1. Tämä on kyllä ihana kangas! Ja mustavalkoisena sopii tosi kauniisti muuhun sisustukseen. Verhot on tosiaan pitkälti tottumiskysymys, kun paljasta ikkunaa on aikansa katsellut, ei verhottomuutta enää oikeastaan huomaakaan, vaan tila näyttää vain selkeältä ja pelkistetyltä.

    1. Tuo on niin totta. Paljaat ikkunat ovat oikeastaan aika kauniit ja juurikin pelkistetyt. Mulla on nyt selkeästi sellainen selkeä kausi ;).

  2. Hyvä valinta! Itsekin tykkään tuosta printistä tosi paljon :). Ja on ihanan näköistä, kuinka valo siivilöityy kankaan läpi.

    1. Kiitos Tiia. Edellinen verho olikin melkoisen paksu ja tämä tuntuu siksi niin ilmavalta. Ja totta se päästää ihanasti puutarhan värejä lävitseen.

  3. Tuo hetkiä kangas on aivan ihanaa. Itsekin olen samaa miettinyt, ainut ongelma on raportin koko. Meillä huone korkeus 3m ja verhon pituus 2.80 , joten joutuis jotkut jatkot tekemään ?. Siksi ostimme Bottna kangasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *