Satu menee saunaan

tai ainakin ihan lähelle saunaa ja saattaa olla, että sen projektin jälkeen myös saunaan. Ilman minkäänlaista remonttia ei tänä kesänäkään olla. Ja koska meille ei riitä elokuun alussa tehtävä eteisen ja tuulikaapin madallettujen katto-osuuksien avaus & uudelleenrakennus ja ulkoseinän purkutyöt niin päätimme itsekin tehdä vähän jotain pientä. Alakerran kylppärin katto ja kylppärin penkki käsitellään valkoiseksi sävytetyllä saunavahalla ja nähtäväksi jää eteneekö värimuutos myöhemmin myös saunaan. Ajatus valkoisista seinistä ja tummista lauteista kutkuttaisi kovasti. Toisaalta pieni sauna saattaisi näyttää isommalta koko vaaleassa värityksessä.

Bauhausista löytyi TEKNOS Satu saunavahaa, joten sillä lähdemme kattoa työstämään. Tarkoituksenani on testata myös dc-fixin pitävyyttä kylpyhuoneessa ja kylpyhuoneen seiniin asennetaan  muutama tumman betonin värinen tehosteraita dc-fix kontaktimuovia käyttäen. Mikäli pysyvyys on huono niin eipä siinä mene montaakaan euroa hukkaan.

 

Collage%20bauhaus.jpg
Kollaasin kuvat: Bauhaus

 

Satu Saunavaha -purkki odottaa siis jo valmiina kodinhoitohuoneen pöydällä loppuviikkoa, jolloin pääsemme kylppärinkaton kimppuun. Dc-fix kalvon tilailen vielä Bauhausin verkkokaupasta sillä se oli ikäväkseni myymälän varastosta loppu.

 

Remppailaanko teillä tänä kesänä?

 

2 kommenttia “Satu menee saunaan

  1. Kokovalkoinen sauna voisi olla kyllä aika ihanan raikas! Laitathan kuvia betoniraidasta kunhan se pääsee paikalleen, kuulostaa mielenkiintoiselta.

    1. Saunahan meillä ei vielä ole remonttilistalla mutta mutta, katsotaan kuinka kylppärin puoli raikastuu ja mitä sitten saunan kanssa tehdään. Vaaleaan varmaan kuitenkin kallistutaan jos jotain saunalle tehdään. Kuvia kylppäristä tulee varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *