Kilpailumuistutus

Mä osallistuin Taloon.comin Mökkiniksit kilpailuun pilke silmäkulmassa mutta onhan se nyt niin etten mä voi jaetulle jumbosijalle jäädä. Mä vaan olen aina ollut ja taidan olla vieläkin huono hävijäjä. Eli luon nyt katseeni teihin tunnolliset lukijani ja ohikulkumatkalla olijat. Alkuperäinen kilpailupostaus löytyy täältä ja äänestämään pääset täältä. En tiedä olenko muistanut mainita mutta kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Muurikka kesäkeittiö eli ei ihan huono sekään. Kipin kapin äänestämään siis. Sillä mä tiedän, että teitä on siellä ruudun toisella puolella aika monta.

 

DSC_0449%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ja tiedoksi niille, jotka nyt ihmettelevät että mikä kumma on Mökkiniksit. Mökkiniksit on Rautakauppa Taloon.comin blogikilpailu, jossa bloggaajat kertovat mökin kunnostukseen, sisustamiseen tai pihatöihin liittyvistä tavoistaan ja ratkaisuistaan sekä haaveistaan ja kaikki voivat äänestää parhaista vinkeistä.

 

 

Meillä odotellaan maalaria. Mitä mukavaa sun alkavaan viikkoon kuuluu?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *