Kauas pilvet karkaavat.

Pitkittynyt remontti, arki ja jo kulman takana kummitteleva työelämään paluu työhakemuksineen ja kaikkineen saivat aikaan melkoisen myrskyn pään sisälläni. Ja kuten tiedetään usein nämä myrskyt laantuvat, kun niiden voiman kanavoi johonkin järkevään tai sitten vähemmän järkevään kuten mä. Kierrätystaidetta, taidetta taiteen päälle syntyi seinä- ja kalustemaalista ja pakkelista. Aseinani leveä pensseli ja pakkelilasta. Keittiönpöydän päällä, lastenhoidon lomassa myrsky muuttui pilviverhoksi. Kauas pilvet karkaavat paljastaen jotain uutta ja ihmeellistä, ehkäpä…

DSC_0536%20rauharentola.jpg

DSC_0537%20rauharentola.jpg

DSC_0535%20%282%29%20rauharentola.jpg

Koska maalaamiselle näyttää tällä hetkellä olevan taas tarvetta, ehkä mun pitäisi hankkia taas ne ihan oikeat välineetkin. Taulupohjia, öljyvärituubeja ja muutaman sopivan siveltimen. Vai pitäisikö mun vaan pysyä näissä ei niin tyypillisissä ratkaisuissa?  Kalustemaalia ja hiekkaa löytyi mun edellisestä teoksestani, joka odottaa takaisin seinälle pääsyä kunhan eteinen joskus valmistuu.

DSC_0525%20rauharentola.jpg

Olkoon päiväsi seikkailu. Huomaatteko pilvien takaa paistaa aurinko <3.

4 kommenttia “Kauas pilvet karkaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *