Keskeneräinen.

Keskeneräinen mutta niin valmis, mun kuudesluokkalainen <3.

 

DSC_0543%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0542%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0545%20rauharentola.jpg

 

DSC_0554%20rauharentola.jpg

 

Äitinä tuleva vuosi tuntuu varsin ristiriitaiselta eikä vähiten siksi, että muistan vielä elävästi tuon vuoden omassa elämässäni. Kasvamista, pettymyksiä ja onnen tunnetta. Kaikkia vuorotellen ja välillä yhtäaikaa. Itse olin kuudesluokkalainen, kun tapasin oman mieheni ensimmäistä kertaa. Olimme kuudesluokkalaisia molemmat. Rakastuin 12-vuotiaan suurella puhtaalla ja hauraalla sydämellä. Taidetiinpa silloin itkeä ensimmäiset rakkauden kyyneleetkin. Ensi rakkaus tiedättehän. Kuten tarina kertoo meidän tiet risteilivät läpi hullun nuoruuden ja viimein erosivat yhtyäkseen uudelleen toistakymmentä vuotta myöhemmin. Niihin muistoihin peilaten mietin millaisihan seikkailuja tämä neiti tiellään kohtaa ja kuinka niistä selviytyy?

 

Rohkeutta, rakkautta välillä kivisellekin tielle rakas tyttäreni. Meitä molempia koetellaan aivan varmasti.

 

Kiitos meidän remppamiehille rekvisiitan lainasta, vaikka ei me kyllä lupaa edes kysytty ja kiitos siitä, että remppa ei ole vielä valmis. Tämä oli täydellinen tausta näihin kuviin.

5 kommenttia “Keskeneräinen.

  1. Oi, miten ihana tyttö! Kaikkea hyvää koulu tielle. Meillä esikoinen aloitta yläkoulun huomenna. Vieläpä samassa koulussa jota itsekkin olen aikanaan käynyt. Kuopus taas menee ekaluokalle. Kuinka jännittävää. Äidille.

    1. Kiitos Minna. Meilläkin kuljetaan koulujen suhteen äidin jalanjälkiä,aika mukavaa fiilistellä siinä samalla. Meillä seuraavat kouluun menijät aloittavat koulunsa vasta muutaman vuoden päästä. Onneksi.

  2. Uzzi, en julkaissut kommenttiasi mutta tarkennuksena, että minä ja mieheni olimme silloin molemmat 12-vuotiaita ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *