Kuukauden kodit: StyleRoom

Olipa melkoinen yllätys, kun eilen vielä ennen nukkumaanmenoa kurkistin pikaisesti Facebookiin ja silmilleni räpsähti julkaisu, jossa oli kuva meidän olohuoneestamme. Rauharentola oli valittu kahden muun kodin lisäksi kuukauden kodiksi StyleRoom -palvelun käyttäjien keskuudesta. Itse asiassa en tiennyt sellaisia edes valittavan.

 

kuukauden%20koti.jpg

 

Perustelukin oli varsin osuva. Rauharentola, 4-lapsisen perheen koti on sekoitus eri tyylejä ja aikakausia. Mustavalkoista yleisilmettä on maustettu puulla, harmailla materiaaleilla ja hempeillä sävyillä. StyleRoom-tiimin huomion herättää rohkeus käyttää seinäpintoja luovasti.”

 

Eklektinen, tyylejä sekoitteleva sisustus, jota meidänkin kodin sisustus edustaa hakee vielä paikkaansa täällä Suomessa. Ja valehtelematta mullakin on välillä olo kuin sekarotuisella koiralla koiranäyttelyssä täällä kärjistetysti kahden tyylisuunnan hallitsemassa maassa. Toivottavasti tämä kannustaa kanssasisustajia rohkeasti yhdistelemään niitä eri tyylisuuntien parhaita puolia keskenään ja saamaan aikaan persoonallisuuden kokonaisuuden.

 

Leppoisaa lauantaita. Voisiko tämä olla myös sun tyylisi?

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *