Kun Stuva muutti makuuhuoneeseen

Mä pidän huonekaluista, joita voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen ja tarvittaessa siirrellä tilasta toiseen. Stuva laatikko on yksi sellainen. Meillä on niitä muutama ja ne ovat toimineet monena aina lelusäilyttimestä pyykkilaatikkoon. Tuulikaapin uudistuksen tuloksena musta laatikko päätyi toimittamaan pyykkilaatikon virkaa kodinhoitohuoneeseen ja valkoinen Stuva laatikko vapautui muuhun käyttöön.

 

DSC_0590%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mä olen kaipaillut pitkään meidän pieneen pukeutumisnurkkaan laskutilaa ja niinpä laatikko sitten siirrettiinkin makuuhuoneeseen peilin viereen. Toimii kivana laskutilana ja yksityiskohtana. Vielä, kun saisi miehen luopumaan vanhasta nojatuolin raadosta joka on täysin tarpeeton makuuhuoneessamme.

 

DSC_0589%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0592%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Se mitä tämä laatikko kätkee sisälleen onkin sitten ihan eri juttu.

 

DSC_0602%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

 

Rentouttavaa viikonloppua.

Nautitaan näistä elokuun lämpimistä päivistä.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *