One more time: Rock matto

Koska meidän eteisen matto on herättänyt paljon kysymyksiä siellä, täällä ja tuolla päätin tehdä siitä ihan oman postauksen. Joten tässäpä vastaus ehkäpä juuri sinulle.

 

DSC_0631%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Eteisen matto on nimeltään Visiona Rock, joka kuvaakin tätä kivipintaisen näköistä harmaata varsin jämäkkää mattoa oikeinkin osuvasti. Se ei ole enää ihan uusi ja enpä osaa sanoa onko niitä enää edes saatavilla. Matto löysi meille tiensä ”jokunen hetki” sitten Sotkasta. Sotka kuuluu siihen kategoriaan liikkeitä, josta harvoin, tuskin koskaan tulee mitään ostettua. Huonekalujen ja sisustustuotteiden tyyli ei vaan kohtaa omaamme. Mutta tämä matto teki poikkeuksen, se suorastaan huusi päästä meille, kun sen näin mainoslehtisen sivulla. Olimme tuolloin etsineet eteisen harmaaseen värimaailmaan sopivaa mattoa jo pitkään. Mattoa, joka olisi kolahtanut ei vaan  tuntunut löytyvän millään eikä mistään. Kunnes vihdoin törmäsimme tähän mattoon.

 

DSC_0617%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0614%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ja uskomattoman hyvä se on ollutkin. Harmaa väri toimii eteisessä paremmin kuin hyvin. Ja koska matto on varsin jämäkkä ja paksu se pysyy hyvin paikoillaan eikä reunatkaan ole lähteneet käpristymään. Belgiassa valmistettu matto on 100% polypropeenia ja esimerkiksi hiukset, joita meillä leijailee paljon on helppo puhdistaa sen pinnasta kostealla mikrokuituliinalla.

 

Toimeliasta torstaita. Näiden kuvien siivittämänä mä päätin, että tartun heti aamukahvin jälkeen imuriin.

Wonder why.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *