Pihistä: eteisen matto

Eteisen matto oli hankintalistalla muuttomme jälkeen, sillä sekä eteisen malli että koko on nyt aivan eri kuin aiemmin. Juuri ennen joulua Tokmannilta löytyikin juuri sopiva 80×200 puuvillamatto ja vieläpä alehintaan. Alennuksen jälkeen matolle jäi hintaa 14,98 eur. Eli juuri sopiva  pihistelijän budjettiin.

eteisen matto

Eläväpintainen eteisen matto

Tämä kauniin eläväpintainen puuvillamatto sopii lattian sävyyn loistavasti ja mielenkiintoinen kudonta tuo siihen sopivasti näyttävyyttä. Maton materiaali on 100 % puuvillaa, 2,0 kg / m². Suorakaiteen muotoisen maton koko on 80 x 200 cm. Väri on valkoisen, tummanharmaan ja beigen sekoitus ja matto on kantattu levein tummanharmain kantein molemmista päistä.

eteisen matto

Vinkki:

Sama matto löytyy nyt Tokmannilta -70% alella punaisena, pellavan ja harmaan sävyisenä.

 

Muut eteistä käsittelevät postaukset löydät arkistosta.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *