Homeroom.fi verkkokauppa + alekoodi

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Onko Homeroom.fi verkkokauppa sinulle jo tuttu? Jos ei niin kerron sinulle hiukan lisää. Homeroom on  Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa.  Verkkokauppa pitää sisällään trendejä, perinteitä ja laatua – aina kilpailukykyiseen hintaan. Homeroomin valikoimasta löytyy sekä omia mallistoja että paljon tunnettuja ja erittäin tunnettuja tuotemerkkejä. Verkkokaupan valikoima on laaja ja sieltä löytyy kaikkea huonekaluista kodinsisustukseen sekä sisälle että ulos.

Homeroom.fi verkkokauppa
Jordan-seinävalaisin
Homeroom.fi verkkokauppa
Milton-ruukku
Homeroom.fi verkkokauppa
Cardiff-matto

Poimi alekoodi ja tutustu Homeroom.fi verkkokauppaan

Nyt saat -20% alen tilauksestasi tutustuessasi verkkokauppaan ja sen tarjontaan. Koodin awin20 voit näpytellä ostokorin anna tarjousnumero kohtaan aina 31.3.2019 saakka.

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Homeroomin valikoimasta. Alennus on voimassa 31.3.2019 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alehintaisiin tuotteisiin. Emme vastaa painovirheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta.

 

Klikkaa itsesi seuraavaan osoitteeseen tutustuaksesi koko valikoimaan

—-> www.homeroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *