Diy ZIG ZAG naulakko

Diy zig zag naulakko toimii kaikenlaiseen ripustamiseen. Leveämpi ja paksutappisempi takkien ja laukkujen ripustamiseen ja vähän kapeampi ja ohutappisempi pienempien tavaroiden kuten esimerkiksi avaimien ripustamiseen. Tappien määränkin voi päättää oman tarpeensa mukaan.

diy zig zag naulakko

Kaipasin eteisen Trones säilytyslaatikoiden yläpuolelle hiukan vaihtelua ja pyykinkuivausteline projektin jämäpaloista syntyikin tämä zig zag naulakko. Käsittelemätön mäntylista on hurjan kaunis ja raikas sellaisenaan mutta toki tämän voi halutessaan joko vahata, lakata, öljytä tai maalata. Meillä tähän naulakkoon ripustetaan avaimia ja muita tärkeitä pieniä juttuja ja toimiipa se hyvin myös pienten sisustustaulujen/korttien ripustimena.

Diy ZIG ZAG naulakkoa varten tarvitset

  • mäntylistaa
  • pyörölistaa
  • liimaa
  • jiirisahan tai hienosahan ja hiippalaatikon (miter box)
  • poran

diy zig zag naulakko

Kaipailen kovasti kauniita uusia sisustuskortteja mutta vielä en ole sellaisia löytänyt. Kerro ihmeessä jos tiedät mistä sellaisia kannattaa etsiä.

Lue myös

Tee itse tappitaulu

Diy paperiteline

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *