Kopioi makuuhuoneemme tyyli alelöydöillä

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kopioi makuuhuoneemme tyyli alelöydöillä olkoon otsikko tällä kertaa. Huomasin nimittäin, että Elloksen alesta löytyy nyt muutamia tuotteita, joita meidän makuuhuoneessamme on käytetty ja joista saan säännöllisen epäsäännöllisesti kyselyitä. Nyt voit siis kopioida makuuhuoneemme tyylin tai vaikka vaan osan siitä alehinnoin. Varsin kätevää, eikö totta?

kopioi makuuhuoneemme tyyli alelöydöillä

Kurkkaa Ellos aleen ja kopioi makuuhuoneemme tyyli alelöydöillä

OXFORD-seinävalaisin hankittiin meille reilu vuosi sitten, kun tämä huone vaihtui lastenhuoneesta makuuhuoneeksi ja tuo päätyseinä oli maalattu alaosastaan mustaksi ja ylhäältä valkoiseksi. Tämä musta seinävalaisin tasoitti jyrkähköä maalirajaa mutta sopii loistavasti myös sittemmin tapetoituun seinään. Valaisimen varressa on kolme niveltä, jonka ansiosta valaisimen asentoa voidaan muunnella.

KAREN-tapetti saa monet sisustusintoilijat inspiroitumaan ja juuri nyt tätä tapettia voi ostaa varsin edullisesti -50% alella. Valko-tummanharmaan tapetin lisäksi valittavana on myös toinen varsin houkutteleva väriyhdistelmä sinimusta-keltainen.

DIMCA-naulakko tai oikeammin tikkaat toimivat niin torkku- ja päiväpeiton säilyttimenä kuin vaatteiden ja lehtien säilytykseen. Makuuhuoneen lisäksi sen voisi oikeastaan sijoittaa lähes mihin tahansa muuhun kodin huoneeseeen ja käyttötarkoituksiakin löytyy varmasti useampia.

Myös kuvissa näkyvä Noshin Pilvi mekko on muuten alessa Noshin omassa verkkokaupassa.

Mikä tyyli kopioidaan seuraavaksi?

Lue lisää tarinoita makuuhuoneesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *