Keittiön uusi kattovalaisin + alekoodi

Affiliate yhteistyö: Postaus sisältää mainoslinkkejä

Keittiön uusi kattovalaisin muuttaa keittiön ilmettä mutta istuu siihen, kuin se olisi ollut siellä aina. Sellainen on Nettilamppu.fi:n Shirin riippuvalaisin. Shirin riippuvalaisimen muotoilu on varsin minimalistinen mutta käytännöllinen. Valaisin koostuu kolmesta liikuteltavasta tangosta ja kuudesta paljaasta lampunkannasta. Näin kesällä, kun valaisutarve on vähäisempi laitoimme valaisimeen vain kaksi lamppua. Syksyn pimeiden iltojen saapuessa valjastetaan tämä valaisin käyttöön koko komeudessaan.

keittiön uusi kattovalaisin

Meillä on ollut varsin haasteellista löytää ruokapöydän yläpuolelle valaisin, joka tarvittaessa valaisisi myös keittiön käytävä osuutta, joka varsinkin talviaikaan on pimeähkö. Tämän valaisimen tankoja asettelemalla saa valon helposti kohdistettua myös keittiön käytävään ja siten sen avulla saadaan ruokapöydän lisäksi valaistua myös koko muu keittiö.

keittiön uusi kattovalaisin

Alekoodi Nettilamppu.fi:lle

Poimi talteen alekoodi ja lähde sinäkin valaisinostoksille. Koodilla FISATU10 saat valaisintilauksestasi -10% alen 25.06. – 08.07. koskien kaikkia Nettilamppu.fi tuotteita – myös alennustuotteita. Alennuksen saadaksesi sinulla ei ole minimitilausrajaa, vaan alennus myönnetään kaikista tilauksista loppusummaan katsomatta.

Koko Nettilamppu.fi:n valaisinvalikoiman löydät osoitteesta

www.nettilamppu.fi.

keittiön uusi kattovalaisin

Valaisimen lisäksi keittiössä on tapahtunut toinenkin pienoinen muutos. Rauharentolan instaa seuraavatkin tietävätkin, että jouduimme vaihtamaan keittiön roskisvaunun, ja koska samaa harmaan sävyä ei ollut enää saatavilla päätin, että tilalle tuleekin valkoinen ovi. Omasta mielestämme tuo valkoinen sopii hyvin tuonne harmaanrivistön keskelle. Mitä mieltä sinä siitä olet?

Lue myös

Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Viimeinen mutta ei vähäisin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *