LuKLabel goes home

LuKLabel goes home – Rauharentola. Ehkä oletkin jo bongannut tuttuja sisustuksen yksityiskohtia LuKLabelin tuotekuvissa sosiaalisessa mediassa? LuKLabel nimittäin haki keväällä kahta kotia Uudeltamaalta, joihin LuKLabelin Tiia yhdessä stailaaja/kuvaaja Milla Ek`n kanssa voisi tulla kuvaamaan LuKLabelin tuotteita, sekä stailaamaan kyseisiä koteja kevät/kesäkuntoon. Ja päätinpä minäkin  laitaa hakemuksen, sillä niin mielenkiintoiselta tämä idea vaikutti. Kesäkuun alussa tämä tehokaksikko sitten saapuikin kylään Rauharentolaan. Meillä tuo stailaaminen jäi vähän vähäisemmälle mutta mukava ja inspiroiva päivä yhdessä kuitenkin vietettiin.

LuKLabel goes home – päivä

Aamupalan ja kuulumisten vaihdoin jälkeen nämä naistet ryhtyivät töihin. Ja minä toimin lähinnä häiritsevänä tekijänä, jaloissa pyörijänä. Pitäähän joka sopassa olla se hämmentäjä. Mutta paljon hyvää ja inspiroivaa materiaalia saatiin kuitenkin kasaan ja tässä teillekin muutamia maistiaisia päivästä.

LuKLabel goes home
Kuva: Satu Reitkari – Rauharentola

 

Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

LuKLabel goes home
Kuva: Milla Ek – FinaHem

 

Aurinkoista keskiviikkopäivää <3.

 

 

Lue myös:

Työpisteen kesäinen ilme

Parhaat asetelmat syntyvät vahingossa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *