Toisen roska on toisen aarre

Toisen roska on toisen aarre sanotaan. Katsokaa nyt tätäkin kaunista vuodetarjotinta, jonka pelastin Facebookin paikallisesta roskalava ryhmästä. Tämä kaunokainen odotti uutta ja rakastavaa kotia, ja sellaisen se meiltä saikin.

toisen roska on toisen aarre

Päätin olla tekemättä sille mitään lukuunottamatta kunnolista pesua. Seitit pois saranoista ja käyttöön. Tarjottimen voi stailata sisustuksen yksityiskohdaksi mutta samalla se toimii esimerkiksi läppärin säilytyspaikkana sohvan vieressä, kuten Uunolla jääkappi ikään.

Ihan ilmaista – kun toisen roska on toisen aarre

Tarjottimen kaunis syvänruskea sävy tuo lämpöä muutoin harmaa-musta-valkoiseen sävymaailmaan ja nivoo ruskeat yksityiskohdat yhteen. Kuka uskaltaa vielä väittää, että sisustus ja kauniit esineet vaatii paksua lompakkoa?

toisen roska on toisen aarre

Mikäli asut Keski-Uudenmaan alueella liity ihmeessä ROSKALAVA Keski-Uusimaa ryhmään ja valmistaudu tekemään huikeita löytöjä. Tosin pieni varoituksensana täytyy sanoa. Se koukuttaa nopeasti ja nopeutta tarvitaan myös aarteita etsiessä. Parhaat palat viedään nopeasti.

Inspiroivaa viikonloppua <3.

Ensi viikolla tulossa ainakin asiaa vintage rottingista. Nyt viikonloppusiivouksen pariin.

 

 

Lue myös

Kun puusta tuli kiveä ja muita höpö höpö juttuja

Rakastu ruskeaan

2 kommenttia “Toisen roska on toisen aarre

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *