Verhoton.

Niin me se sitten päätettiin. Eteiseen ei enää laiteta verhokiskoja eikä siis verhojakaan. Sälekaihtimet saa riittää. Joku voi sanoa, että näyttää paljaalta tai ankelta mutta mä itse tykkään kovastikin verhottomuuden tuomasta yksinkertaisesta ehkä jopa minimalistisesta fiiliksestä. Aikaisemminhan verhokiskoihin oli ripustettuna mustavalkoraidallinen valelaskosverho.

 

DSC_0601%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Eteisen seinät  päädyttiin maalauttamaan Tikkurilan H497 sävyllä Kaoliini. Harmaaseen taittuva valkoinen sopii loistavasti harmaan lattian ja harmaasävyisen tiiliprinttitapetin pariksi. Viileä harmahtava luonnonläheinen väri on sopivan ajaton ja sopivasti fiilistä luova mutta ei kuitenkaan liian hallitseva.

 

tikkurila_h497.jpg

 

DSC_0596%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Trofast laatikosto ja peili odottavat ripustamista mutta sitten eteinen onkin valmis ja pääsemme sujuvasti siirtymään tuulikaappiin.

 

DSC_0600%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ihanaa, että nyt ollaan jo tässä vaiheessa.
On se remontti vaan tuskaa kaltaiselleni kaikki mulle heti ihmistyypille.

8 kommenttia “Verhoton.

  1. Kiitos Sanna. Palataan tuohon mattoasiaan ihan omassa postauksessaan, sillä se on herättänyt paljon kyselyitä.

 1. Kerrassaan tyylikäs! Meillä eletään myös rempan keskellä. Tuskaista aikaa, en meinaa millään kestää keskeneräisyyttä. Sitä kun tavaroilla ei kertakaikkiaan ole paikkoja, pahimmillaan ei edes sitä huonetta, missä niiden pitäisi loppujen lopuksi olla. Toisaalta rakastan miettiä uusia tapetteja ja ideoita ja pyöritellä huonekaluja.

  1. Mä olen todella huono sietämään keskeneräisyyttä ja voit uskoa kuinka pitkältä tuntuu kuukausi silloin. Mutta joo onhan meilläkin käytetty se aika suunnitteluun ja mielessä pyörittelyyn. Nyt voikin sitten marssia kauppaan ihan valmiin suunnitelman ja ostoslistan kanssa. Jotenkin ihanan rauhalliselta tuntuu eteinen oman näköisenään eikä sellaisena työmaana.

 2. Wautsi on kyllä hieno! Me ollaan 3v aikana rempattu melki koko talo lattiasta kattoon,keittiön kaapit yms.1huone jäljellä ja uudestaan piti kun tuli vesivahinko.rantasauna tehty ja uusi ulkovarasto.ensi keväänä aloitamme ison syysterassin.olen myös heti pitäs olla valmis ja rojut pois ? en tiedä mitä sitten teemme kun kaikki valmiina.varmaan sitten rantasaunan ympärille istutusta miettiä ja perunamaa

  1. Kiitos Piia. Teillä on myös ollut projektia kerrakseen. Meillä oli myös vähän reilu vuosi sitten pienoinen vesivahinko, jonka seurauksena tuon samaisen eteisen lattia avattiin ja uusittiin. Nyt oli vuorossa katot ja seinät. Toivottavasti ei ihan hetkeen mitään muuta. Syysterassi kuulostaa ihanalta, aloin heti fiilistelemään ajatuksella.

 3. Itse tykkään, että verhoja käytetään ikkunan kehyksenä, mutta totta puhuen tuohon ei mielestäni välttämättä verhot sovikaan 🙂 kivalta näyttää!

  1. Kiitos Sanna. Noin mäkin ajattelin vielä hetki sitten. Ensin uskaltauduin ottamaan verhot pois ruokailutilan ikkunasta ja nyt tämä. Kohta meillä ei varmaan ole verhoja ollenkaan :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *