Tuulikkaappiremontti etenee

Vihdoin tänään maalataan katot, huomenna seinät ja keskiviikkona viimeistelytyöt. Tuulikaapin suunnitelmassakin päästään siis  suunnittelusta toteutukseen. Pitkällisen pähkäilyn jälkeen tuulikaapin säilytysratkaisuksi valikoitui Ikean ALGOT -järjestelmä. Valintaan vaikutti hinnan lisäksi myös  tämän järjestelmän mitoitus. Järjestelmän mitoilla koko tuulikaapin seinäala saadaan hyödynnettyä lähes kokonaan ja osa vanhan tuulikaapin säilytysratkaisuista voidaan säilyttää.

ALGOTIN ehdoton valtti on siinä, että se koostuu seinään kiinnitettävistä kiskoista joihin voi omien tarpeidensa mukaan kiinnittää erilaisia elementtejä; hyllyjä, koreja, tankoja, yms. Voit räätälöidä järjestelmän vastaamaan täysin omia tarpeitasi ja muunnellakin tarvittaessa.

Meidän ratkaisumme tulee koostumaan pienistä ritliäkoreista, hyllyistä, kenkähyllyistä ja tangoista yhdistettynä Habon tukevaan metalliseen 802 vaatenaulakkoon. Koska meillä naulakoita tarvitaan huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi tankoa päädyimme hankkimaan varmasti tukevan ja kestävän ratkaisun.

 

algot-kiinnityskisko-kori-valkoinen__031

algot-kiinnityskisko-hyllyt-tanko-valkoi

 

Mä sukellan vielä hetkeksi kuramattojen ihmeellisen maailmaan. 

Mitä sulle tänään kuuluu? Mukavaa alkanutta viikkoa.

 

(Kuvat: Ikea)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *